Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofreniaba, ocdbe vagy...

Skizofreniaba, ocdbe vagy tobb szemelyisegbe szenvedek most vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Hirtelen agressziv kenyszergondolatok tortek ram tobb mint egy honapja, kezdtem olvasgatni, elore ocdnek diagnosztizaltam magam, feltem, hogy a szeretteimet bantani fogom de tudom, hogy nem tudnek ilyent soha tenni de szorongok, magamba beszelek, hogy ilyent soha nem tudnek tenni stb meg stb.. csak nem ertem mi ez, hogy mintha direkt-e vagy magatol de mintha valami belso vagy gondolat lenne, hogy tedd meg vagy ha nem teszed meg ez vagy az.. ilyen ertelmetlen hulyesegek.. es akkor ilyenkor mondom magamnak hogy ugy se fogom stb stb mintha bizonyitanek magamnak .. egy ideig jol vagyok utana megint rosszul .. szorongok nagyon.. olvastam ezek ilyen teveszmek es a skizofrenianak is vannak teveszmei es zavar gondolatai stb stb.. nem tudom most mi lehet velem.. el megyek pszichaterhez de akarom tudni megis vajon mi ez.. ocd? Skizofrenia? Tobb szemelyiseg? Nem tudom.. rossz nagyon
szept. 2. 18:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Igen
szept. 3. 13:44
 22/38 A kérdező kommentje:
Voltam pszicheternel, nem tudom.. nem nagyon ertette meg amiket mondtam szerintem de azt mondta nem vagyok skizofren meg ilyenek.. irt fel paroxetint es mondta hogy fog ajanlani egy pszichologust is de mondtam lehet megyek kulfoldre szelloztessem a fejem es azt mondta az sem problema. Nem tudom mit mondhatnek oszinten.. menjek mashoz is ? Kifizettem egye a fene nem erdekel de tobbet vartam
szept. 3. 14:46
 23/38 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy segítséget kértél. Szedd a gyógyszert és ha lesz majd, akkor járj a pszichológushoz. Jobban leszel idővel, a gyógyszer kb. 4 hét múlva fog hatni.
szept. 3. 15:58
 24/38 A kérdező kommentje:
Mondta ezt hogy 4-5 hét múlva fog hatni de félek az ilyen gyógyszerektől
szept. 3. 16:21
 25/38 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, nagyon sokan szednek ilyen gyógyszert, nem lesz semmi baj.
szept. 3. 16:24
 26/38 A kérdező kommentje:
De nem mondta el igazabol mi a bajom es semmilyen papirt sem adott hogy ez vagy az lenne a bajom es ez idegesit..
szept. 3. 16:32
 27/38 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem mindig lehet azonnal diagnosztizálni valakit. Néha több alkalom is kell hozzá.
szept. 3. 17:54
 28/38 A kérdező kommentje:
Hat de akkor meg nem lehet tudni hogy skizofren vagyok e vagy ilyesmi?…
szept. 3. 18:08
 29/38 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy nem vagy az, akkor nem vagy az. A gyógyszer, amit felírt, szorongásra való, ezért azt tudja, hogy valamilyen szorongásos zavarod van, de még nem adott pontos diagnózist, mert biztosan pontosítani szeretne rajta.
szept. 3. 18:16
 30/38 A kérdező kommentje:
Hat de nem is mondott semmi ilyet, hogy szeretne biztosan pontositani diagnozist rajtam… es ha ezzel tovabb nem fogok foglalkozni es nem szedem a gyogyszert akkor ? Orultem volna ha mar most adott volna valami diagnozist … mondjuk orulok, hogy nem mondott semmi olyan ijesztot
szept. 3. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!