Nagy a dilemma?
Par nap mulva fel kene venni targyakat, de nem tervezem mert fel even belul/kor mar a mennyorszagban leszek ratok vigyazva.
Par nap es eldol a sors. most mindegy, hogy mennyi opcio, meg miert, mindent kifullasztottam. Ti mit tennetek?
jaj ne tedd meg, jaj pedig jo az elet, fu tudod milyen drogokrol maradsz le, menj futni, alternativ gyogymodokat hogy a dio meggyogyit szerintem hagyjuk teljesen ki meg amiket felsoroltam szinten.
nagy a dilemma. Kepzeld el a helyemben magad. 3 nap mulva dol el a sorsod. Persze nem tudod, de talan van itt aki volt mar olyan csizmaban mint en?
Minek is irtam ki a kerdest.. ti mit tennetek, ha az utolso napjaitokat elnetek ki?
Ha az utolsó napjaidat élnéd, valószínűleg az lenne a legfontosabb, hogy azokat az embereket és dolgokat élvezd, amik valóban jelentőséggel bírnak számodra. Talán érdemes lenne a következőkre koncentrálni:
Kapcsolatok: Tölts időt azokkal az emberekkel, akiket szeretsz és akik fontosak számodra. Beszélj velük, oszd meg velük az érzéseidet, és ne habozz kifejezni a háládat és szeretetedet.
Élmények: Tegyél valami olyat, amit mindig is szerettél volna kipróbálni, vagy amit élvezel. Lehet ez egy kedvenc hely meglátogatása, egy különleges étkezés vagy bármilyen élmény, ami boldoggá tesz.
Nyugalom: Próbálj meg belső nyugalmat találni. Lehet, hogy meditáció, relaxációs technikák vagy egyszerűen a természetben való tartózkodás segíthet.
Békesség: Ha van valami, amit nem tudsz lezárni, vagy valaki, akivel meg kell beszélned dolgokat, próbálj meg békét hozni abba a helyzetbe.
Ezek a dolgok talán segíthetnek abban, hogy az utolsó napjaidat a lehető legteljesebb módon éld meg.
Nem tudom, mit válaszolhatnék, mert nem ismerem teljesen a körülményeidet, miért és hogyan jutottál ide. De amikor egy családtagunk önpusztító életmódot folytatott, szakemberek segítségével és megértéssel próbáltunk segíteni neki.
Ha az utolsó napokban tennem kéne valamit, akkor rendesen elbúcsúznék. Magamtól vagy mástól. :D
Sajnálom hogy ilyen gondolatok férkőztek be a fejedbe. Azt kívánom, hogy erősebb legyél a kísértéstől! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!