Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történhetett?

Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Barátomhoz mentem át kint voltam a teraszon, épp cigizett, elcigizgettünk eszegettünk, megkínáltam egy kis pálinkával, mondta most inkább hanyagoljuk. Aztán nem sokkal később elkezdett minden zaj hangosodni picit. Kicsivel később amikor ránéztem a telefonom kijelzőjére a billentyűzeten a betűk sokkal nagyobbnak és szebbnek tűntek, de a kijelző többi része kisebbnek. Azt hittem csak káprázik a szemem, mert nem sokat aludtam előző este.

Aztán nagyon megéheztünk, elmentünk nasizgatni találtunk oreót meg pár csipszet. Valahogy sokkal jobb volt minden egyes falat, aztán találtunk epret. Na hát ennél jobb epret még nem ettem megközelítőleg sem. Mintha minden egyes falattal egy nagy felhőbe harapnék bele. Megkérdeztem, hogy honnan szereztél ilyen jó epret? De ő csak nevetett, azt hittem álmodom, de a valóság volt, aztán mondott valami gagyi szóviccet és megállás nélkül nevettünk rajta. Aztán vígjátékokat néztünk és nasiztunk rengeteget, azt mondogatta hogy olyanok vagyunk mint Scooby Doo és Bozont, ezen szakadtunk fél órát, aztán néztünk Scooby Doo részeket, majd youtube videókat, mindenen nevettünk kb és elmúlt a hasfájásom is, ami 3 éve van a stressz miatt. Azóta már kicsit megint érzem, de enyhébben. Utána pár órával megint minden normális volt, de olyan mintha ez az egész valóságos lett volna. Nem tudom mi történt, de nagyon vörösek voltak utána a szemeim. Azt mondta barátom hogy előfordul, igyak több vizet.

Szóval mi lehetett ez az egész?

szept. 3. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ki voltál fáradva, lehet attól! Én nem gondolnék komolyabbra!
szept. 3. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy sima cigi volt?
szept. 3. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem kapart annyira, más volt picit, miért?
szept. 3. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, csak arra gondoltam, hogy esetleg füves cigi lehetett, mert az simán okozhatott ilyen érzékcsalódásokat meg röhögcsélős kedvet.
szept. 3. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 érdekes felvetés.

Megkérdem...

szept. 3. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony vicces cigi volt! :)
szept. 3. 21:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondta hogy lemon haze. Meg hogy valami prémium virág, azt hitte hogy tudom mi ez 😂😂😂

Mostmár igen 🙄🙄🙄🤔🤔

szept. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!