Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tennétek ha a szeretethian...

Mit tennétek ha a szeretethianyba úgy érzitek lassan belehaltok?senkit nem erdeklek

Figyelt kérdés

Sem édesanyámat,se testvéreinket,barátaim és párom sincs.

Próbáltam ismerkedni de csak a kihasználás ment.

Múltkor majd nem el ütöttek,meg sem hatott senkit

Egyszerűen így minek éljen az ember

Eves zavarom lett emiatt

Néha csak bevásárolok,és egy csomót eszek mert olyan mint ha az ételtől boldog lennék

Egy hónapban egyszer kétszer csinálok ilyet,mert van valamennyi onkontrollom

De nem tudom,talán ezen már csak egy valami segít,a halál.

Minek éljek?

Borzasztó ilyen magányosan.

Egy kis macskám van,ha ő nem lenne én már vagy rég külföldre mennek,vagy véget vetnek az egészhez

De az a baj,ahhoz sincs elég bátorságom és öt nem akarom magára hagyni.

Nem tudom mit tehetnék még.

szept. 1. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát barátokat kell szerezni, valami hobbyt elkezdeni, csapat sportot, vagy bármi, járj el konditerembe ugy is ossze ismerkedsz uj emberrekkel
szept. 1. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Szeresd magadat, add meg magadnak, amire szükséged van. Nem mástól kell várni, annak mindig koppanás a vége.
szept. 1. 16:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Járok konditerembe 6 éve

Ott hogy lehet barátkozni? :D

szept. 1. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van kedved, beszélgethetünk privátban.
szept. 1. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írtál volna kérdező.

Aki meg hülyeségeket ír,hogy menjen konditerembe,az inkább ide se írjon.Nyilván ismerkedett a kérdező,mégsem kapja meg senkitől a szeretetet,ami nem az ő hibája.

Nekem egyedül a cicám szeretete segít.Hidd el 100x tisztább és őszinte egy állat közeledése.Ő miatta érdemes élni,senki mással nem kell foglalkozni,mert nem a Te hibád,hogy elutasítanak.

okt. 19. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:
5: nem utasítanak el,szimplán senkiben nem érzem azt az őszinteséget,hogy akárcsak megismerne,vagy ha azt mondja kedvel sem igazán érzem ezt.
okt. 20. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzet, macska nélkül.

Nem tudok tanácsot adni neked, hiszen a saját társtalanságomat sem tudtam megoldani.

Vagyok,mert lettem.

Az "életem" nem élet, hanem puszta létezés. A létezés pedig értelmetlen, hiszen nincs célja.

Tudom, hogy bennem van/volt a hiba.

okt. 20. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!