Mit tennétek ha a szeretethianyba úgy érzitek lassan belehaltok?senkit nem erdeklek
Sem édesanyámat,se testvéreinket,barátaim és párom sincs.
Próbáltam ismerkedni de csak a kihasználás ment.
Múltkor majd nem el ütöttek,meg sem hatott senkit
Egyszerűen így minek éljen az ember
Eves zavarom lett emiatt
Néha csak bevásárolok,és egy csomót eszek mert olyan mint ha az ételtől boldog lennék
Egy hónapban egyszer kétszer csinálok ilyet,mert van valamennyi onkontrollom
De nem tudom,talán ezen már csak egy valami segít,a halál.
Minek éljek?
Borzasztó ilyen magányosan.
Egy kis macskám van,ha ő nem lenne én már vagy rég külföldre mennek,vagy véget vetnek az egészhez
De az a baj,ahhoz sincs elég bátorságom és öt nem akarom magára hagyni.
Nem tudom mit tehetnék még.
Járok konditerembe 6 éve
Ott hogy lehet barátkozni? :D
Mintha rólam írtál volna kérdező.
Aki meg hülyeségeket ír,hogy menjen konditerembe,az inkább ide se írjon.Nyilván ismerkedett a kérdező,mégsem kapja meg senkitől a szeretetet,ami nem az ő hibája.
Nekem egyedül a cicám szeretete segít.Hidd el 100x tisztább és őszinte egy állat közeledése.Ő miatta érdemes élni,senki mással nem kell foglalkozni,mert nem a Te hibád,hogy elutasítanak.
Hasonló helyzet, macska nélkül.
Nem tudok tanácsot adni neked, hiszen a saját társtalanságomat sem tudtam megoldani.
Vagyok,mert lettem.
Az "életem" nem élet, hanem puszta létezés. A létezés pedig értelmetlen, hiszen nincs célja.
Tudom, hogy bennem van/volt a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!