Szorongós kötődési stílussal, posztraumás stresszindrómával, szeretethiánnyal, hogy küzdjek meg egy legjobb barát elvesztésével?
Sziasztok! Van egy helyzetem, ahol nagyon hiányzik a legjobb barátom. Kb. 4 hónapja ismerjük egymást, és rengeteg időt töltöttünk együtt. Volt egy apró vita két ünnep között, amiben mindketten megbántottuk egymást, és azóta nem beszélünk. Én már bocsánatot kértem, ő is tőlem,
de most teljesen ignorál. Nagyon nehéz nekem, mert olyan ember volt, aki elfogadott és megértett. Nem akarom zaklatni, de úgy érzem, fontos lenne megoldani a helyzetet. Bármilyen tanácsot vagy segítséget elfogadok, mert jelenleg nagyon kritikus a helyzetem emiatt. Alkoholba fojtom a bánatomat a szünetben. Egésznap sajnos csak rágondolok, hogy mivanha talált új barátot, és rájött, hogy rossz alak vagyok... Borzalmasan magányos vagyok, igaz, hozzátartózik a sztorihoz a mentális betegségem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!