Brintellix más is izzad tőle?
Semmi más probléma nincs,csak a nagyfokú izzadás,fejen,arcon. Valaki tudna adni hasznos tanácsot,mit lehet ellene tenni?
Esetleg másoknál is előfordul?
Én is. De őszintén szólva sok gyógyszert próbáltam már és nagyon gáz mellékhatásaik voltak, az izzadás bakfitty! Én mást már ki se próbálnék.
Gillette gél dezodort használok meg Scholl láb sprayt, úgyhogy büdös nem vagyok. Ha hazaérek, egyből zuhanyzok, nap közben is többször arcot mosok, meg lezorlom az arcom zsepivel. Persze így is izzadok, kellemetlen, néha akadályoz ebben-abban, de kibírható. És persze mikor a hőség elmúlik, már sokkal jobb a helyzet.
33F
Hőségriadó van érvényben, igazából mindenki izzad, pláne aki túlsúlyos. Ha pszichésen jobban vagy tőle, szerintem ne pont most (azaz emiatt ne) hagyd abba. Arra is gondolj vissza, milyen volt, mielőtt elkezdted szedni... Hogy az a jobb inkább, vagy az izzadás.
Persze azt én sem tudom, mennyire lehet változtatni ezen a sport, fogyás, táplálkozás által, jövő nyárra fog csak kiderülni 😀 Mindenesetre én inkább nekiállok az életmódváltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!