Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Brintellix más is izzad tőle?

Brintellix más is izzad tőle?

Figyelt kérdés

Semmi más probléma nincs,csak a nagyfokú izzadás,fejen,arcon. Valaki tudna adni hasznos tanácsot,mit lehet ellene tenni?

Esetleg másoknál is előfordul?

aug. 31. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is.
aug. 31. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is. De őszintén szólva sok gyógyszert próbáltam már és nagyon gáz mellékhatásaik voltak, az izzadás bakfitty! Én mást már ki se próbálnék.

Gillette gél dezodort használok meg Scholl láb sprayt, úgyhogy büdös nem vagyok. Ha hazaérek, egyből zuhanyzok, nap közben is többször arcot mosok, meg lezorlom az arcom zsepivel. Persze így is izzadok, kellemetlen, néha akadályoz ebben-abban, de kibírható. És persze mikor a hőség elmúlik, már sokkal jobb a helyzet.

33F

aug. 31. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
*letörlöm
aug. 31. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó gyógyszer egyébként,végre olyan " normálisnak" érzem magam tőle. Jobban tudok koncentrálni is. De ez az izzadás kikészít. Én drasztikusan izzadok.A hajam olyan,mintha leöntötték volna vízzel. Bár nyugalmi állapotban nem.
szept. 1. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is sajnos. :( Folyton mosni kell (ruhát, ágyneműt, hajat, mindent). De nekem fogyni se ártana meg az edzettségi szintemen is javítani kellene, a táplálkozásom is lehetne egészségesebb. Ezektől remélhetőleg az izzadás mértéke is csökkenni fog.
szept. 1. 09:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves #4-es#, pontosan így vagyok én is. Fogynom kellene nagyon, az edzettségem aránylag jobb mint volt.Már azon gondolkodók,hogy inkább leteszem a gyógyszert.
szept. 1. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Hőségriadó van érvényben, igazából mindenki izzad, pláne aki túlsúlyos. Ha pszichésen jobban vagy tőle, szerintem ne pont most (azaz emiatt ne) hagyd abba. Arra is gondolj vissza, milyen volt, mielőtt elkezdted szedni... Hogy az a jobb inkább, vagy az izzadás.

Persze azt én sem tudom, mennyire lehet változtatni ezen a sport, fogyás, táplálkozás által, jövő nyárra fog csak kiderülni 😀 Mindenesetre én inkább nekiállok az életmódváltásnak.

szept. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!