Ha nagyon aggasztó üzenetet kaptam a baratnőmtől, elküldhetem a pszichológusának?
30!
Nagyon nagy butaságot beszélsz!
A jelenlegi állapotomnak SEMMI köze a gyerekkoromhoz!
Fogalmad sincs,mi történt velem, de okoskodsz. Agyam eldobom...
Attól, hogy nem tudod, nyilván volt köze, mert nagyjából minden probléma oda vezethető vissza. Olyanról még nem hallottam, hogy valakinek tökéletesen kiegyensúlyozott gyerekkora volt, de felnőttként meg depressziós.
32!
Miért? Felnőttként is történhet olyan az emberrel,amit nem tud feldolgozni,és öngyilkos gondolatai lesznek.
Ha egy másik ember tett velem valamit,annak tényleg semmi köze a gyerekkoromhoz. De semmi.
Mert minden a gyerekkorból indul. Ha felnőttként bármi történik veled, és erre az a reakciód, hogy öngyilkos gondolataid támadnak, akkor nem neveltek úgy, ahogy kellett volna. Akit gyerekkorában elláttak a megfelelő tudással, az felnőttként meg tud birkózni minden akadállyal és soha nem kerülhet ilyen helyzetbe.
Xar nevelést kaptál, ennyi, fogadd el és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!