Ha nagyon aggasztó üzenetet kaptam a baratnőmtől, elküldhetem a pszichológusának?
Figyelt kérdés
Depressziós, de én 2000 kmre lakom. Aggódom.aug. 27. 16:54
11/36 A kérdező kommentje:
Nem szívtelen. Nagyon mély depressziós. Egy kisiskolás van otthon most. A nagyok kamaszok barátoznak az ország masik felében épp.
aug. 27. 17:23
12/36 Kroms válasza:
Mások gyerekét nevelni semmilyen értelemben nem kifizetődő. Keress inkább egy 30 körüli nőt, akinek még nincs gyereke (és mentális sem labilis).
13/36 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz! Jesszus Barátnő...nem csajom vagy bármi. Én is családanya vagyok.
aug. 27. 17:25
15/36 Kroms válasza:
Aha, így viszont nem a te problémád. Láthatóan nem akarja, hogy segítsenek rajta, úgyhogy ennyi. Pszichológusnak sincs értelme semmit küldözgetni, mert csak azt tudná vele tenni, amit eddig, ami láthatóan nem segített.
16/36 anonim válasza:
Amúgy a magyar rendőrséget ezzel felhívhatod. Ők kimennek helyszínre ilyenkor, ellenőrizni
17/36 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz szorgalmasan jár, ki sem hagy egyet sem. Láthatóan akarja a segítséget! De a depresszió nem akarat kérdése. Ezert jutott eszembe a pszichológusa mert rá nagyon felnéz. Csak nehogy félreérés legyen részemről es a pszichológus rossz neven vegye h zargatom
aug. 27. 17:41
18/36 Kroms válasza:
Ha "búcsúlevelet" kaptál, jó eséllyel nem venné rossz néven, főleg, mivel ebből is pénze lesz. De ismétlem: ha idáig jutott a bnőd a "kezelésekkel", akkor semmire nem ment velük. Én egy perc alatt helyre tudnám hozni és még pénzt sem kérnék érte. Csak annyi kell hozzá, hogy valaki tényleg értse, mi okozza a depressziót - mert nem az, amit a pszichológusok gondolnak. És ezért nem fog soha meggyógyulni, akár próbáltok neki segíteni, akár nem.
19/36 anonim válasza:
"Én egy perc alatt helyre tudnám hozni. Csak annyi kell hozzá, hogy valaki tényleg értse, mi okozza a depressziót "
Ilyen nagyképü valakit ritkán olvasok itt is, Ha ilyen egyszerü lenne, akkor mindenki meg tudná oldani.
Az, hogy kinek miért van depressziója, nem egyszerü megtalálni, rendbehozni meg még kevésbé
20/36 anonim válasza:
A kérdezőnek biztosan igaza van. Ha rendszeresen jár a pszichológushoz, akkor nyilván nem akar depressziós lenni. Csak sajnos ez nem ilyen könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!