Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nagyon aggasztó üzenetet...

Ha nagyon aggasztó üzenetet kaptam a baratnőmtől, elküldhetem a pszichológusának?

Figyelt kérdés
Depressziós, de én 2000 kmre lakom. Aggódom.
aug. 27. 16:54
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem szívtelen. Nagyon mély depressziós. Egy kisiskolás van otthon most. A nagyok kamaszok barátoznak az ország masik felében épp.
aug. 27. 17:23
 12/36 Kroms ***** válasza:
0%
Mások gyerekét nevelni semmilyen értelemben nem kifizetődő. Keress inkább egy 30 körüli nőt, akinek még nincs gyereke (és mentális sem labilis).
aug. 27. 17:24
 13/36 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz! Jesszus Barátnő...nem csajom vagy bármi. Én is családanya vagyok.
aug. 27. 17:25
 14/36 Kroms ***** válasza:
0%
*mentálisan
aug. 27. 17:25
 15/36 Kroms ***** válasza:
0%
Aha, így viszont nem a te problémád. Láthatóan nem akarja, hogy segítsenek rajta, úgyhogy ennyi. Pszichológusnak sincs értelme semmit küldözgetni, mert csak azt tudná vele tenni, amit eddig, ami láthatóan nem segített.
aug. 27. 17:29
 16/36 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy a magyar rendőrséget ezzel felhívhatod. Ők kimennek helyszínre ilyenkor, ellenőrizni
aug. 27. 17:31
 17/36 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz szorgalmasan jár, ki sem hagy egyet sem. Láthatóan akarja a segítséget! De a depresszió nem akarat kérdése. Ezert jutott eszembe a pszichológusa mert rá nagyon felnéz. Csak nehogy félreérés legyen részemről es a pszichológus rossz neven vegye h zargatom
aug. 27. 17:41
 18/36 Kroms ***** válasza:
53%
Ha "búcsúlevelet" kaptál, jó eséllyel nem venné rossz néven, főleg, mivel ebből is pénze lesz. De ismétlem: ha idáig jutott a bnőd a "kezelésekkel", akkor semmire nem ment velük. Én egy perc alatt helyre tudnám hozni és még pénzt sem kérnék érte. Csak annyi kell hozzá, hogy valaki tényleg értse, mi okozza a depressziót - mert nem az, amit a pszichológusok gondolnak. És ezért nem fog soha meggyógyulni, akár próbáltok neki segíteni, akár nem.
aug. 27. 17:46
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

"Én egy perc alatt helyre tudnám hozni. Csak annyi kell hozzá, hogy valaki tényleg értse, mi okozza a depressziót "

Ilyen nagyképü valakit ritkán olvasok itt is, Ha ilyen egyszerü lenne, akkor mindenki meg tudná oldani.

Az, hogy kinek miért van depressziója, nem egyszerü megtalálni, rendbehozni meg még kevésbé

aug. 27. 19:54
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
A kérdezőnek biztosan igaza van. Ha rendszeresen jár a pszichológushoz, akkor nyilván nem akar depressziós lenni. Csak sajnos ez nem ilyen könnyű.
aug. 27. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!