Az milyen mentális betegség hogyha látok valaholszép fiatal lányokat akkor még szeretném öket kettyinteni? Illetve nálam nem alakul ki szerelem meg belém se szeret senki. Ha kialakul akkor meg mániás rögeszme.
Szerintem ez a vita a következőn megy: orvosi értelemben véve valóban nem pedofília, ha valaki 13 évesnél idősebb, kifejlett nemi jellegekkel rendelkező kamasszal kapcsolatot létesít. Viszont etikailag akkor is elítélendő (persze csak nagyobb korkülönbség esetén), ha már idősebb ennél. Törvényileg országonként eltérő, hol mennyi a beleegyezési korhatár.
A másik, hogy a pedofília szó köznyelvi változata más, mint az orvosi definíció. Manapság már kb. minden kiskorúval történő kapcsolatra értik sokan.
A leginkább megdöbbentő, hogy a kérdező sehol se írta, hogy kiskorúakhoz vonzódna, fiatal lányokról írt. Manapság olyan 30 éves korig használják ezt a nőkre a köznyelvben. Azt se írta, hogy ő hány éves. Ha pl. tizenéves, természetes, hogy vonzódik a hasonló korúakhoz.
Itt van a büntetőjog válasza arra a kérdésre, mit büntet a törvény kiskorúak esetében:
Olvasd el a #36-os számú válaszomban mit írtam. Nem írtam, hogy megtette.
Viszont minden nemi erőszak úgy kezdődik, hogy megkívánják az ismeretlen nőket. Sok erőszakoló minden nőt kíván. Ez nem normális, ezért javasoltam kezelést. De szerinted rendben van, hogy őrültek vannak az utcákon, gondolom, egyetlen lányod sincs és nem érdekel téged, hogy ki milyen veszélyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!