A gyilkosoknak vagy ehhez hasonlo embereknek milyen mentalis betegseguk van?
Az erőszak,kegyetlenkedés,gyilkosság az emberi természet alappillérei-még akkor is ha modern,felvilágosult embernek tartjuk magunkat.
Erre még rátesz néhány lapáttal az hogy 8 milliárdan vagyunk,szenvedünk a klíma katasztrófától,a bizonytalan jövőtől,idióta szomszédtól,munkatárstól,random embertől.
Teljesen normális ha valaki úgy gondolja,ideje lenne drasztikus módszerekkel egyensúlyt hozni a természet rendjébe.
Nem annak vannak mentális gondjai aki gyilkol,vagy gondolkodik rajta-bár persze ilyen is van.
A probléma azokkal van,akik csak élnek bele a világba,nem látják a gondokat,nincsenek gyilkos gondolataik...
Uhh ilyen nekem is volt pár évvel korábban. Ez OCD betegség. Azon belül "Agresszív kényszergondolatok"
Nekem nagyon stresszes munkahely váltotta ki és totál ilyen gondolataim voltak... Én elsőre azt hittem hogy megkattantam egyből bementem a pszhiiátriára.
Ha gondolod és segítene akkor nyugodtan írj rám privátban. Hátha tudok tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!