Átalvási problémára mit tudtok javasolni?
Xanaxot csökkentek. A csökkentés előtt is volt gondom az alvásommal.
Este szedek Ketileptet, bipolra és alvásra is. De nincs olyan adag, amivel úgy aludnám át az éjszakát, hogy nem aludnék túl sokat.
125 mg Ketilepttel hajnal 3-kor ébredtem. Reggel aludtam vissza.
200 mg-al egyik nap kb 11 órát aludtam. Reggel ébredtem, de délelőtt vissza kellett aludnom. Nem olyan áron szeretném átaludni az éjszakát, hogy utána még délelőtt is kelljen 3 óra alvás.
175 mg-al most éjjel 6,5 órát aludtam. 3 órás ébrenlét után még 3 órát.
Szerintetek hogyan lehet elérni, hogy éjjel egyhuzamban aludjak annyit, ami után már nem ragad le a szemem délelőtt?
Reggel 200 mg Lamolepet szedek.
Xanaxot csökkentgetem. A teljes adag mellett is ez volt a bajom, megvonáskor fokozódott, ezért lett 125 mg helyett 175 mg a Ketilept adagja.
Reggel még akkor sincs megvonási tünetem, ha napközben már előjön. Az esti Frontin és Ketilept után sincs.
Ha van megvonási tünete, akkor napközben van.
0,125-0,25-0,5 mg az adagom.
Van ötletetek arra, hogy hogyan aludjam át az éjszakát (7-9 órát) egyhuzamban, ami után később már nem ragad le a szemem?
Azóta eltelt még egy nap. Este 10-től 2-ig aludtam. Szerencsére kb 1 órás ébrenlét után 7-ig aludtam. Kb 8 órát aludtam eddig és kérdéses, hogy délelőtt vagy napközben ébren tudok-e maradni.
A reggeli Xanax azért ilyen pici mert lassan csökkentek, elhagyni még nem tudtam, de azt vittem le a leghamarabb, hogy ne altasson vissza. 3x0,5 mg volt az adagom.
Rengeteg ez a gyógyszer!
Nem tudom pontosan miert kell ennyit szedned, de talán megpróbàlhatnál pszichológushoz és pszicháterhez beszelgetni járni és terápiára.
Nem tudom gány éves vagy, de ez szörnyen sok gyógyszer. És a gyogyszerek nem varázsszerek. Ezt nem lehet úgy összeönteni mint a festéket, hogy tökéletes színt kapj.
5 éve van heti 1x50 perces egyéni szakpszichoterápiam és heti 2x járok csoportra.
Bipoláris zavarra szedem. Ezt nem lehet gyógyítani, csak kezelni. A többi betegségemre (szorongás, komplex poszttraumás zavar) van a terápia. Ezekre hatékony.
Bipolra a bipoláris zavar depressziós epizódjára és annak megelőzésére Lamolepből 100-400 mg között van a javasolt adagolás.
Ketileptből 200-800 mg között van a terápiás tartomány felpörgésre és annak megelőzésére. Az én adagjaim nem számítanak soknak. Mellékhatás miatt Ketileptből nem tudok többet szedni.
Tegnap 150 mg Ketileptet vettem be. Éjféltől 5:20-ig aludtam. Zajra, fényre keltem. Még vissza fogok aludni, de nem tudok azonnal. De a kisebb adagok mellett legalább nem kell 10-11 órát aludnom.
Ez tényleg borzasztóan kevés!
Máskor is ez jellemző? Van olyan éjszakád, amit át tudsz aludni?
Sajnos nálunk már családi gond is az alvászavarom mert az éjszakai pisilni járassal, víz ivással stb felébresztem anyut is és így ő sem tudja átaludni az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!