Valaki segítene erre az anyagi problémára valamit javasolni?
#3 te full hülye vagy.
érdekes a családom, a rokonságom, a barátaim és az ismerőseim min vígan él magyar fizetésből.
ezt a nyugati kivándorlás majmolást elhagyhatnátok már, mert kezd kissé unalmas lenni.
persze értem hogy a liberális baloldal ezzel tömi a buksitokat, de attól még egy baromság az, hogy Mo-on nem lehet megélni.
Esetleg költözés?
Tudom, hogy nagy munka, de talán anyukád így kitudná használni a diplomáját.
#4,Azért az sem igaz, hogy itt olyan vidáman meg lehet élni. Attól még, hogy a te ismeretségi körödben ez van, nem biztos, hogy mindenhol ez a jellemző.
Mi ketten vagyunk a párommal, mindketten dolgozunk, és hónap végén így is számolgatnunk kell. Pedig sehova nem járunk, nem költekezünk, csak az alapvető dolgokra. Félretenni esélytelen, ezzel együtt a gyerekvállalás is, hiszen kettőnknek épphogy elég ami van.
Egyébként do!goztam külföldön is, és nem lehet összehasonlítani az ottani keresetet az itthonival. Nem akarok most összegeket mondani, de az egynegyedét keresem itt annak, mint amit kint kerestem.
Ti hány évesek vagytok?
Sokszor érdemes sarokba dobni a büszkeséget meg a diplomát. Lehet hogy más munkakörben többet keresne.
Sokáig dolgoztam irodai munkát, de mikor egyedül maradtam a gyerekekkel, váltottam.Több műszak, van hogy hétvégén dolgozok, de kétszer annyit keresek egy gyárban sorvezetőként.
Nagymamának rendben van a súlya?
A túlsúly (egy részének) leadása után a cukorbetegség, magas vérnyomás stb. könnyebben (és olcsóbban) karbantartható.
Vezessetek három hónapig költségvetést, papíron. Az utolsó rágóig minden kiadást írjatok fel. Aztán hó végén húzzátok át a felesleges kiadásokat (plusz egy mosogatószer, édességek, ami nélkül kibírtátok volna), és adjátok össze. Ha látjátok mennyibe kerül, le fogtok szokni az ilyenekről.
Gondolom senki se dohányzik. Rettentő nagy kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!