Hogyan kellene gyógyulni,jobban lenni ha senki nem támogat?
Figyelt kérdés
Rokonok kerülnek mióta problémáim lettek(nem olyan amivel árthatnék nekik meg semmi hasonló)Egyedül apám maradt,de ő egyrészt semmit nem ért a témához,meg csak a marhaságait nyomassa százzal.Illetve rám próbálja vetíteni az egészet,hogy én tehetek ezekről.Még a terápiába se ment bele,mert szerinte felesleges
Igen lehet hogy az,de legalább elmondhatnám hogy megpróbáltam és megtettem amit tudtam,esélyem sincs terápia nélkül egy normális életre.de ebben se támogat
Vele élek,elköltözni nem tudok mert még iskolába járok,minden teljesen tőle függ
aug. 23. 19:54
1/2 anonim válasza:
Legalább egy szakember kéne akkor. Azon kívül meg sajnos sokan úgy vannak, hogy egyáltalán nincs kire számítaniuk ebben az önző világban, meg kell tanulni magunkat annyira szeretni és fejleszteni, hogy ne mások támogatásától függjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!