Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire való a pszichiáter?

Mire való a pszichiáter?

Figyelt kérdés
Mire való a pszichiáter? Hogy ha úgy se tudja a beteg problémáit meg oldani? A problémám az hogy elhunyt az édesanyám! És most a házi orvosom ezért pszichiáterhez küld. De minek?

aug. 19. 15:51
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
20-as! Nem lehet csak amikorra időpontot kaptam. Még pedig augusztus 28.-ra kaptam időpontot. A 116-123-at meg nem fogom felhívni feleslegesen. Úgy sem tudnak segíteni!
aug. 20. 17:01
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus depresszió epizód.

Mi az, hogy 47 évesen meghal a szülő, és vége az életnek?

16 éves voltam, amikor a szülők meghaltak.

Mégis itt vagyok.

Az élet rendje, hogy a szülőket sajnos elveszítjük, de élünk tovább.

aug. 20. 17:08
 23/44 A kérdező kommentje:
22-es. Neked könyű. Mert te biztos egészséges vagy. Én meg 47 éves, béna kerekes székes vagyok. Igen béna vagyok. Nem tudok járni. És igen le is vagyok százalékolva. És édesanyám halála óta nincs ki elláson. A lakást egyedül sem tudom elhagyni. Igy rá kellett döbbennem hogy az életnek itt vége van. És meg kell hallnom. A psziháter nem fogja fel támasztani az elhunytakat! És lábra sem fog állítani, egy pszichiáter sem. Inkább meg hallok. És igen. Nem kell pszichiáter nekem. Csak a hülye házi orvosom találta ki. Ahelyet hogy a gerinc fájdalmaimat csilapitaná. Igen a Phsziháter a gerinc fájdalmaimat sem fogja tudni csillapitani. Akkor meg minek élni? És különben is a gerinc fájdalmaimra már igy is 3 X 2 Tramadolt szedek. Ami igy sem hat. Hát akkor a pszichiáter el mulasztja a hát fájásomat, és az elhunytakat is feltámasztja? Szóval minek is kell éljek és szenvedjek? Én nem látom azt a fényes jövőt! Sőt csak vihar felhőket látok. Meg akasztó köteleket. Tényleg mi történik ha 2 doboz Tarmadolt be veszek egyszerre, és mellé 1 doboz zopigent, és rá teszek még egy doboz Covercardot? Szóval finom vacsorám lesz ma este.
aug. 20. 17:19
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon együttérzek veled. Inkább próbálj egy jó otthont keresni, ahol ellátnak. A háziorvos ebben is tud segíteni. Kérlek, ne add fel!
aug. 20. 17:36
 25/44 A kérdező kommentje:
Van saját otthonom! Akkor minek egy idősek otthona? Igaz tök mindegy hogy 47 vagy 74 éves. Csak legyen már vége ennek az életnek.
aug. 20. 17:42
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
25.: Azért javasoltam, mert ott jól el tudnak látni.
aug. 20. 17:44
 27/44 A kérdező kommentje:
És mennyiért? És ki fizeti? Nincsennek már rokonaim. Mert ki múltak. Nekem meg a rokantságim nem annyi hogy be vonuljak 47 évesen egy fogyatékok házába. Igy inkább nem kívánok élni tovább! Különben is minek élni? Főleg úgy hogy minden roknom ki mullt / meghalt. Akkor mi értelme az életnek?
aug. 20. 17:51
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok: nem vagyok egészséges, beteg vagyok már 25 éve.

Tehát nem könnyű ez.

Miért nem kötsz eltartási szerződést?

Az otthonért cserébe megteheted.

aug. 20. 17:58
 29/44 A kérdező kommentje:
Mert közös lakás a testvéremmel! Ráadásul néhai édesanyám után még nem volt meg a hagyatéki tárgyalás. Igy csak 1/4-e a lakásomban a rész. A testvérem meg megarkar szabadulni tőlem. Ezt értsd úgy hogy töbször megprobált már megölni. Csak azért hogy övé legyen az egész lakás.
aug. 20. 18:45
 30/44 anonim ***** válasza:
54%
Fordulj a rendőrséghez, ha ilyen gyanúd van.
aug. 20. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!