Mire való a pszichiáter?
Fogadd őszinte részvétem. Viszont a lényeg kimaradt: mi alapján küld pszichiáterhez a háziorvos? Depressziós vagy? Önmagában egy haláleset ezt nem indokolja, ha valaki nem mutat kóros gyászreakciót. Én 22 éves voltam, amikor anyukám meghalt, én szerveztem meg a temetést is, soha nem jártam pszichiáternél. Sajnos a halál az élet része, mindannyian veszítünk el hozzátartozókat az életben. Biztos van, vagy volt neked is valami mentális problémád, hogy most pszichiátert javasol az orvos. Jobbulást.
Remélem, az öngyilkosságot nem azért hozod példának, mert azon gondolkodsz.
#11-es, olvasd el a kérdező kommentjeit.
Abból egyértelmű, hogy segítségre van szüksége.
Az élet szép, kedves kérdező. Nekem is meghalt anyukám, sőt, a családom nagy része már nem él. Vannak gondjaim is, de annyi szépség van az életben, kár lenne önként befejezni. Nagyon nagy kár lenne, ha megtennéd. Ilyenkor, a mélyponton azt hiheted, a halál a legjobb megoldás és nem látod a kiutat. Hívj fel szerintem egy segélyvonalat.
14
Dehogynem vagy súlyos eset. Komoly szuicid gondolataid vannak. Azonnal fordulj pszichiátriára. Nem éri meg eldobni az életedet.
Nem vagy egyedül.
Krízisben hívd a 116-123at!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!