Mit kellene tennem?Nekem van depresszióm de ő a szomorú emiatt.Mit csináljak?
Édesanyámról van szó.És ez az egész már 2 éve tart kb
Már az elején amikor be kellett menni a kórházba mert annyira rosszul voltam útközbe azt ecsetelte hogy mennyire leszerepelt szülőként.Aztán ez így ment egy ideig.Éppen 2 nappal ezelőttig,amikor említettem neki hogy ez így nem lesz jó mert semmit nem fog segíteni ha 2 havonta megyek kontrollra és ennyi.Terápia kéne ez a lényeg
Elszomorodott és megint kezdi előröl,azt mondja nem megy dolgozni,nem eszik,nem készül,semmit nem csinál,nem beszél nagyon velem.Hozzátenném ha azt tettetem előtte(és muszáj) hogy jobban vagyok akkor minden változik,jobban lesz.Adtam neki ezt a nyarat hogy ne kelljen kórházba rohangálni miattam,megfogadtam bármi történik nem megyek be.És sikerült,de lassan muszáj lesz keresni valakit és elkezdeni a terápiát különben örökre így maradok.
Azt még hozzátenném hogy nem csak depresszió van hanem több minden egyszerre
Ne engedj teret az érzelmi zsarolásnak.
Csak magaddal törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!