Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kellene tennem?Nekem van...

Mit kellene tennem?Nekem van depresszióm de ő a szomorú emiatt.Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Édesanyámról van szó.És ez az egész már 2 éve tart kb

Már az elején amikor be kellett menni a kórházba mert annyira rosszul voltam útközbe azt ecsetelte hogy mennyire leszerepelt szülőként.Aztán ez így ment egy ideig.Éppen 2 nappal ezelőttig,amikor említettem neki hogy ez így nem lesz jó mert semmit nem fog segíteni ha 2 havonta megyek kontrollra és ennyi.Terápia kéne ez a lényeg

Elszomorodott és megint kezdi előröl,azt mondja nem megy dolgozni,nem eszik,nem készül,semmit nem csinál,nem beszél nagyon velem.Hozzátenném ha azt tettetem előtte(és muszáj) hogy jobban vagyok akkor minden változik,jobban lesz.Adtam neki ezt a nyarat hogy ne kelljen kórházba rohangálni miattam,megfogadtam bármi történik nem megyek be.És sikerült,de lassan muszáj lesz keresni valakit és elkezdeni a terápiát különben örökre így maradok.

Azt még hozzátenném hogy nem csak depresszió van hanem több minden egyszerre

aug. 18. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne engedj teret az érzelmi zsarolásnak.

Csak magaddal törődj.

aug. 18. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Anyad mergezo szulo. Kiskoru vagy?
aug. 18. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem empatikus veled anyukád. Ha az lenne, nem a látszat érdekelné, hanem valóban arra törekedne, hogy meggyógyulj.
aug. 19. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!