Miért van az, hogy nem esik jól az étel, nem tudom mit főzzek, és dobálom ki az élelmiszert?
Fél éve költöztem el a bántalmazó családomtól, egyedül lakom.
Amióta elkezdtem egyedül élni, azóta jött elő a kérdésben leírt probléma. Előre megtervezem, hogy mit eszem a héten, bevásárolok. Azonban elmegy az étvágyam kb. mindentől, ellenben folyton éhes vagyok. Sokszor a hűtőben rohad meg a zöldség/gyümölcs, és dobom ki, mert kavarog a gyomrom, ha arra gondolok, hogy meg kell ennem, holott eddig azt kívántam azért vettem meg a boltban...
Régen mindenevő voltam, amikor otthon laktam, illetve nem volt ilyen problémám. Most meg már ott tartok, hogy ötletem sincs, mit egyek, mit vegyek a boltban, reggelire, ebédre, vacsira. Nagyon rossz.
A héten direkt vettem cukkinit, hogy majd csinálok sajtos-cukkinis tésztát, de hányingerem van, ha erre gondolok.
Reggelire zabot, corn-flakes-t meg joghurtot eszem, vacsira ugyanez. Eddig szerettem, de már ez sem esik jól.
A tojás szagától a Covid óta rosszul vagyok, mióta elköltöztem a hústól is...
Nem értem, mi történik, viszont ez így nagyon nem jó.
A testsúlyom normális, tehát nem fogyok és nem hízom ennek ellenére.
Szeretnék ennek utánamenni, mert azért anyagilag sem jó ez, illetve amiatt sem, mert állandóan éhes vagyok de közben majdnem undorom minden kajától.
Változó, nem szoktam máshol enni, de tényleg sehol. Néha ilyen specialty kávézókban megkívánok 1-1 különlegesebb sütit (nem a túlcukrozott dolgokat), de ezen kívül semmi.
Kb. sosem veszek semmi ételt sehol.
De, diagnosztizáltan depressziós vagyok, de már több, mint egy éve, kezelés alatt is vagyok, és otthon nem volt az evéssel probléma. :(
Most is csináltam cukkinis puffancsokat, bulgurral, és kb. úgy ettem, mint akit kínoznak. Pedig finom, tehát nem az íze.
Köszönöm, eezt kipróbálom.
Minden apró tanácsra nyitott vagyok, mert szeretnék rajta változtatni minél előbb!
És az orvos is jó ötlet, köszönöm Neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!