Frontin leszokás mennyire nehéz? Van olyan rossz, mint amikor hirtelen abbahagytam a Cymbalta antidepit?
Tavaly abba kellett hagynom azonnal a Cymbaltát (dulsevia) mert allergiás lettem rá és az az elvonás valami pokoli volt, áramütés, fejfájás ezerféle elvonási tünetem volt de végül 3 hét alatt jobban lettem.
A Frontin/Xanax elvonás ugye ennél enyhébb? Szerintem enyhébbek kell lennie, mert a Cymbalta elvonás hírhedten az egyik legborzasztóbb.
Pláne ha reszelem, vagy a 10%-át letöröm hetente.
Ne viccelj már. Egy kis szerotoninszint szabályzó pirula nagy nulla a benzokhoz képest. Ha attól ennyire kivoltál akkor abba az elvonásba belehalsz.
viszont ha letörögetsz belőle és lassan csökkented az adagot, legalább tovább szenvedsz mert a hatását nem érzed, ahhoz kevés lesz, de a függőséget fenn f
* fenn fogja tartani.
Nyilván az ópiátoknál lazábbak egy picivel, de a második hely a benzoké. Amit te írtál az a top 10-ben sincs benne.
Hát ez remek, a sarlatan pszichiáter rászoktatott..
Viszont amit nappal szedtem 1 mg-ot, azt magamtól simán letettem meg se éreztem.
Érdekes a testem működése.
Viszont frontin függőséggel nem igazán lehet babát vállalni.
Pedig már nincs egyáltalán szorongásos zavarom, az esti frontin teljesen felesleges, mert total semmit nem érzek tőle.
Mekkora adagot hagynál el?
Cymbalta megvonást alig éreztem. 1 napig volt áramütésszerű érzésem. Nyugtatónak még fokozatosan megvonva is erősebb a megvonási tünete.
Már nem emlékszem de elég nagy dózist kaptam mert nagy a testsulyom.
De mondom szoktam már le anno Cymbaltarol és azt meg se éreztem de most allergiás lettem rá, lehet, hogy ez S hisztamin allergia volt a legtöbb tünet.
Stimulotont is simán letettem és a nappali frontin adagot is.
Esetleges terhesség miatt aggódok, hogyan fogok leszokni a frontinrol. 3x0.5 mg jól raszoktattak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!