Aggódom a családom miatt, normális?
20L vagyok, én magam egyébként nagy hipochonder, most elszállták a fejem ilyen gondolatok… az elmúlt hónapokban elkezdtem egyre jobban aggódni a családom miatt, különösen a szüleim miatt. Az 50-es éveik elején járnak, és ebben a korban nagy a kockázata mindenféle súlyos betegség kialakulásának (rák, infarktus, stroke,stb). Ők egyáltalán nem aggódnak, de én nagyon. Tekintettel arra, hogy ők nem igazán mennek orvoshoz, hacsak nincs valami NAGYON nagy baj, és eléggé egészségtelen életmódot folytatnak, plusz vegyi üzemben dolgoznak, még jobban bennem van ez az aggodalom. Nem akarom elmondani nekik a félelmeket, mert tudom, hogy csak jól kinevetnének. Nem akarom, hogy betegek legyenek, és nem akarom elveszíteni őket fiatalon.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Tudom, kár aggódni mert bárkivel történhet bármi, de mégis most ezzel nagyon elborult az agyam…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!