Normális ha/mi van ha azt álmodtam hogy megöltem az egész családomat és más embereket?
Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 06:47
1/2 anonim válasza:
Nyugi, már nekem is voltak hasonló álmaim. Az agyunk Neha Nagyon fura dolgokat láttat velünk álmunkban, de ezek csak álmok, nemhiszem hogy ezek után tényleg lemészárolnád a szüleidet,én álmondtam már ennél bizarabbakat is és teljesen normàlis vagyok😁👍
2/2 Phoney válasza:
Nem beteges, de minden hasonlóan bizarr álom valamilyen problémát tükröz, senki nem álmodik ilyet csak úgy. Hogy mi a gondod, az persze nem értelmezhető önmagában az álom alapján. Azt csak te vagy a téged jobban ismerők érthetik, hogy számodra mit takar, hogy megölöd a családodat és más embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!