Utálok élni. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Utalok élni. Ugy erzem semmi ertelme nincs. Allandoan csak a szenvedes. Munka, keves penz, megfelelesi kenyszer, csaladi problemak, szarul alszok, fobiak, szarul vagyok ég a gyomrom, hanyni kell, szorongok panikolok felek. Nem akarok elni az elet maga a pokol. Hiaba probaltam orvosi segitseget leszartak kb. Probaltam vallast nem lett jo probaltam spiritualis dolgokat nem jobb. Probaltam pozitivan gondolkodni egy ideig oraig sikerultek ezek a dolgok. De aztan megintt itt egy ilyen este nem alszok semmit. Nagyon ehes voltam ettem majd hanyingerem lett egy kiflitol. Meg eg az egesz hasam. Hiaba fekudtem nyugodtan, lazan ah rohadtul elegem van az eletbol. Nincs kiut ebbol csak egy. Remelem nincs a halal utan elet. Csak egy nagy ures csend mint szuletesem elott.2024. aug. 13. 03:52
11/12 anonim 

válasza:

pfuj pszichiater mergezo alak a satan maga a kigyo tilos tilos nem azert van hogy gyogyitson hanem hogy addiktologiara iranyitson a turhajaba. csak amikor a pszichologus iranyit pszichiaterhez na az mar hanyinger kelto pfuj. hat milyen vilag ez. pfuj gyogyszerek amik segitenenek. pfuj.
12/12 anonim 

válasza:

7
igaz lenne, en is kaptam ilyen segitseget kulsorol, feladatokat adva belulrol kellett volna kapnom a segitseget amiket meg is csinaltam. semmi. elkuldott azzal hogy dontsek, mondtam mivan aztan jo.
egyebkent ha kivulrol nem megy, mit akarsz tenni belulrol ugy oszinten mert ne mondd nekem hogy menjek tobbet a napra, usszak egy kicsit, fussak, meditalja, igyak teat, kiranduljak, etkezzek rendesen, ismerkedj tobbet, legyen megtobb mert tanulni akarok.
Ezeket kulso szemlelokent persze konnyu mondani igyal teat, meg minden, de aki ilyenben van benne hagyjuk a sablont. Mas vilag. Csak azt ne mondd most, hogy te is atestel rajta es kigyogyultal vagy jol erzed magad, mert azt is szoktak allitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!