Utálok élni. Miert van ez?

Isten hozott a valóságban.
Azt hiszed, hogy Neked vannak problèmáid?
Fiatalság, naívság.

Az ötödikkel értek a leginkább egyet, vele viszont iszonyatosan nagyon, mert én is pont ezt írtam volna!!!
Sokszor hajlamosak vagyunk a dolgokat más dolgok következményeként látni, pedig netán az oka, gondolok most pl. fogyasztásra: tökre nem mindegy, hogy mit eszel-iszol, mit nem és mennyit.
Ha azzal kezded a napodat, hogy megtöltöd a palackodat friss vízzel, amelyből egy pohárnyit rögtön iszol is, és egész nap figyeled és újratöltöd, hogy megvan-e a napi két-három liter víz, amelyet a megiszol, akkor teszel a testi és lelki egészségedért. Ezzel szemben ha egyáltalán nem iszol vizet, ha alkoholt vagy kávét, energiaitalt, cukros löttyöt iszol víz helyett, akkor annyival több víz szükségleted van, mert az alkohol, a kávé pl. vízelvonók, márpedig ahogy egy nem locsolt virág is elkókad, úgy az, aki nem iszik kellő vizet és/vagy ráadásul még olyan italokat is iszik, amelyek a meglévő folyadékot is elszívják a testéből, naná, hogy szorongsz és úgy látod, hogy x@r a világ! Minden a friss vízzel és friss levegővel kezdődik!!!
Aztán a második alapvető kérdés a mozgás: egész nap ülsz vagy fekszel mert olyan rosszul érzed magad? Kelj fel és mozogj szinte bármit, mert azért látod feketén a világot, mert nem mozogsz. Nem vagyunk növények! De még a növények is mozognak! Lélegezz mélyeket azzal a gondolattal és érzéssel, hogy mélyen szívd be magadba a friss levegőt és a jó reményeket, hogy minden jobb lesz, és fújj ki minden egyes teli lélegzetvételeddel minden negatív érzést és gondolatot, mint pl. hogy eleged van ebből a világból.
És akkor nézzük az étkezésed: mit eszel és mit nem?
Tudtad, hogy heti huszonöt különböző (!) zöldségre és gyümölcsre és rostokra van szüksége az emberi szervezetnek? Ez azt jelenti, hogy amennyiben ez nincs meg, a tested elkezdi megenni saját magát, gyomorfekélyt és egyéb testi nyavalyákat okozva? Ez új kutatás, ám egyre többen kutatják is, hogy felfedezték, hogy az, hogy mit eszel hatással van a lelki, mentális egészségedre is, hiszen a gyomrunk kölcsönhatásban van az agyunk mindkét felével.
Tehát röviden élj egészségesebben testileg, hogy a lelked is egészséges legyen!
Változtass az életmódodon, kezdj el sportolni rendszeresen, csökkentsd a képernyő előtt töltött idődet lehetőleg minimálisra és közben fordulj pszichológushoz! Meglátod, hogy mire hozzájutsz, máris jobban fogod érezni magad!

Szex mikor volt?
Vágyak sincsenek?

Szex mar fel eve nem volt, align Jon ossze a randi ,nehez ugy erezni h ez nem azert van mert nem vagyok eleg jo
Azelott meg 5 eve nem volt
Volt h mar fizettem is erte mert megőrülök 😑

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!