Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha félek a boldogsá...

Mit tegyek ha félek a boldogságtól? Félek elmenni a moziba, koncertre, mert NAGYON GYORSAN elmúlik, semmivé lesz!

Figyelt kérdés
aug. 9. 22:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

Pszichológus.

Ha ilyenektől félsz, idővel csak rosszabb lesz.

És mi van akkor ha elmúlik? Majd lesz másik élményed. Emlékként sok boldog dolog lesz a fejedben, amik újra és újra boldoggá tehetnek, ha felidézed öket.

Ennyi erővel ne is élj. Nem szó szerint persze, de az élet boldogság nélkül csak létezés. Semmi értelme. Örülj, legyél boldog, használd ki a lehetőséget és élvezd a pillanatot. Gyűjts sok boldog emléket, mert azokst nem vehetik el tőled soha

aug. 9. 23:34
 2/19 A kérdező kommentje:
kivéve ha rosszul fogok esni, és mindent elfelejtek!
aug. 9. 23:36
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

Ez amúgy ismerős.

Egy időben, ha volt valami programom, utána mindig elfogott az üresség érzete.

Abban az időben eléggé depressziós voltam, az sokat segített, hogy túltettem magam azon a korszakomon. Pszichológus rosszat nem csinál (ha jót fogsz ki), szóval azt én is csak ajánlani tudom.

aug. 10. 00:19
 4/19 anonim ***** válasza:
71%

3

jot mond, csak engem jo pszichologus sem szedett ki sajna... de probat meger.

aug. 10. 10:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Chatgpt?
aug. 10. 10:46
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
na most kire erted
aug. 10. 11:07
 7/19 A kérdező kommentje:
A robotra.
aug. 10. 11:10
 8/19 anonim ***** válasza:
melyik
aug. 10. 11:23
 9/19 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Kérdező, lehet 60 évesen demenciás leszel igen, és talán sok dologra nem fogsz emlékezni. De most akkor az addig lévő éveidben inkább ülsz sima létezésben és szomorúan, mert egyszer 30-50 év múlva TALÁN úgyis elfelejtem?
aug. 10. 11:30
 10/19 A kérdező kommentje:
Aha
aug. 10. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!