Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokjak le róla?

Hogyan szokjak le róla?

Figyelt kérdés

Már vagy 4-5 éve nagyjából rájöttem hogy szerezzek figyelmet.

Háttér storynak annyi hogy egy szülő nevelt,és rengeteget dolgozott így nyílván nem kaptam meg az "elegendő" figyelmet sosem(ide még annyi hogy szerintem ez nem normális,mert mintha sokkal több kéne mint másoknak)

Szóval jó sok ideje mindig csinálok magammal valamit.Nem sorolnám fel,a lényeg hogy maradjon nyoma.Legyen bekötve,fertőtlenítve stb de bármi tényleg.Aztán azóta változott a helyzet és nem "hobbiból" csinálom hanem mert jó.Mentális betegségek nyílván adottak,szedtem gyógyszereket is,és jártam pszichológusokhoz is(semmit se ért)

aug. 8. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány pszichológushoz, milyen képzettségűekhez, mennyi ideig 1-1-hez? Milyen gyógyszert szedsz? Vagyis hogy múlt időben írtad, hát ha nem szeded, nem fog múlni a szorongásod! Mi a diagnózisod, borderline?
aug. 8. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ehez szakmai segítség kéne.

Elsődlegesen azt tudod meg tenni hogy megpróbálod kontroll alatt tartani. Ha érzed hogy jön az inger, tudatosan ellen állsz. Elkezdesz valami mást csinalni

aug. 12. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!