Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki tudd valamilyen tippet,...

Valaki tudd valamilyen tippet, hogy hogyan szokjak le a hajtépésről?

Figyelt kérdés
Valaki tudd valamilyen tippet, hogy hogyan szokjak le a hajtépésről? Már több mint egy éve csinálom, de már hátul eléggé ki téptem a hajam. Van egy kicsi kopasz foltom,ami eléggé zavar és ronda.
máj. 27. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Vágd le, és akkor kopaszon nem tudod tépni
máj. 27. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Mi válthatta ezt ki?

máj. 27. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Családi helyzetem elég kaotikus, valószínűleg ez válthatta ki, illetve szorongásom ami rám szokott törni.
máj. 27. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is csináltam egy ideig.Úgy szoktam le hogy jó alaposan megrémisztettem magam.Eleve alig van hajam,de mivel tépkedtem úgy még annyira se volt.Szóval azt mondogattam magamnak ha nem fejezem be akkor nem lesz hajam mire megöregszem
máj. 28. 02:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor azt hiszem, egyértelmű a kérdésedre a válasz... a szorongást kell megszüntetni
máj. 28. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!