Hangulatingadozásra mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Egyik nap felhőtlenül jó kedvű vidám és optimista vagyok, másik nap szomorú, letört. Otthon össze veszem a párommal stb. Napi szinten változik a hangulatom, kétnaponta tuti. Volt valaki ilyen cipőben?aug. 8. 09:24
3/11 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, lassan egy hónapja már, heti rendszerességgel. Ugyan olyan hangulatingadozásaim vannak.
aug. 8. 09:32
4/11 anonim válasza:
Én az alkoholt javaslom. Jó pálinka az segít.
5/11 anonim válasza:
Másnak se egyformák a napjai, függ a napfénytől, frontoktól, kialudtságtól, hormonállapotoktól, napi eseményektől. Az már önfegyelem dolga, hogy visszafogd magadat, hogy emiatt ne veszekedj más emberekkel. Ha a pszichológushoz járás semmilyen változást nem hoz számodra, ezt a problémát vesd föl neki, és gondold végig, hogy jó szakembernél vagy-e (pl hagy-e beszélni, de mellette ad-e előrevivő visszajelzéseket), minden egyes alkalom valami pluszt kellene, hogy adjon hozzád.
6/11 anonim válasza:
A pszichológus valószínűleg elmondta: Bármilyen eredményt egy év múlva várhatsz, ha te is nagyon akarod. Ha nem lesz eredmény, akkor tájékoztat, hogy nem akartad eléggé...
Én lefekvés után és felkelés előtt szoktam az előttem levő napot végiggondolni. Kicsit kiegyensúlyozza a hangulatomat.
7/11 anonim válasza:
Dehogy kell ehhez 1 év! Vagy ezt gúnynak szántad? Annak se volt jó.
8/11 anonim válasza:
Türelmet a pszichológussal. Egy hónap alatt semmi nem oldódik meg
9/11 anonim válasza:
lamotrigine, 6 - 8 het, teljes stabilitas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!