Bipoláris vagyok és elkezdtem drogokat használni. Ez mennyire normális/elfogadott ennél a betegségnél?
Valószínűleg átmeneti javulás után rontani fog az állapotodon.
Ne tetézd a bajt, hagyd abba!
3. bipol nem border
Kinek is van szellemi fogyatékossága?
Mivel a bipol nagyon súlyos pszichés betegségnek számít, nyilván felmerül, hogy az ember fia/lánya alkohollal, droggal próbálja meg kibírni az életet. Én is bipol vagyok, én alkohollal "gyógyítottam" magam. Egyszer egy elvonó kúra keretében hagytam abba és nem is ittam pár évig. Aztán megint kezdtem, de most megint nem iszom pár hónapja.
Javaslom neked, hogy ne drogozz, mert nagyon káros, nagyon drága, nagyon nehéz lesz lejönni róla és míg alkoholt bármikor bárhol tudsz szerezni, drogot nem és a poklok pokla lesz, ha nem lesz pénzed rá vagy nem tudsz hozzájutni.
Azért az lényeges, hogy milyen drogokat? És miért többet?
Jellemző bipoláris és borderline-nál, hogy drogokhoz nyúlnak, de attól még nem normális és nem lehet elfogadott. Kontrollálni nehéz, eléggé rajta lehet maradni, főleg, hogy van is mire fogni.
Ha lehet/tudod, inkább ne drogozz, nem lesz egyszerűen vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!