Egyetem mellett érdemes bilobilt szedni? Én úgy látom lehet annyi pozitív hatása, ami segít annyit mintha nem szedném.
Nagyanyám szedte miután betöltötte a 70-et....
Én egyetemista koromban, amikor éppen nem voltam ittas vagy másnapos, akkor semmit sem szedtem, így is tudtam teljesíteni. Oké hogy ebben csak természetes dolgok vannak (ginko biloba), de ilyen fiatalon inkább ne szedj semmit (C vitamint, por, aszkorbinsáv formában azt igen), hidd el, az a legjobb.
Ne pénzeld a mocskos gyógyszeripart amíg nem muszáj ;)
Attól hogy nincs vele problémád beláthatod hogy óriási biznisz, és millió dokumentumfilm van arról hogy az élelmiszeriparral együtt hogyan mérgeznek minket a profit érdekében :)
Hidd el, ha nem muszáj, ne szedj gyógyszert, 40 vagyok, reggel szedek 1000mg aszkorbinsavat, igyekszem egészségesen étkezni és mozogni, semmi bajom, a vérképem mintaszerű. Ha náthás vagyok 3 óránként 1000mg aszkorbinsav és ilyenkor engedek meg magamnak Aspirint, csinálok illóolajos gőzölést és ennyi.
6.
Nálam nagyobb természetes gyógymód pártoló nem sok van, biologikus vagyok és az első amihez nyúlok a homeopátia, de azért ne essünk már túlzásba. :D
Kérdező!
Ha tanulás, egyetem, és az ezzel járó stressz, akkor vannak még nagyszerű természetes cuccok, amelyek jó hatással vannak az agyra, stresszre, fáradtságra melyik mire:
Ginkgo, Ginseng, Asthaxantin, Piracetam, Lechitin, Omega zsírsavak, Bacopa, Süngomba, Rhodiola, Ashwaganda, Sulbutiamin, Megnesium L-threonat, Jyotishmati/Malkangani.
Ezeknek főleg angol nyelvű tudományos cikkekben tudsz utána nézni, mert itthon rettenetes a sötétség, az elmaradottság.
Majd elfelejtettem a Vinpocetint én a Benfotiamint.
Nootropics így keresd a felsoroltakat!
7. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!