Ha egy pszichiáterről 129 pozitív visszajelzés van, az ugye nem lehet rossz?
Ha ennyi pozitív visszajelzés van róla, akkor valószínűleg érti a dolgát.
Ez a sok pozitív visszajelzés viszont nem biztosíték arra, hogy neked is meg lesz vele a kémiád, ami nagyon fontos. Nekem pl egy olyan klinikai szakpszcihológusom van, aki nagyon ügyes, nagyon elismert, de én egyszerűen nem tudok vele egy húron pendülni, és erről nem tehet senki, egyszerűen nem passzol ilyen szempontból a személyiségünk.
Általában az első alkalom olcsóbb a többinél, szóval legvégső esetben keresel másikat, ha akkor nem szimpatikus.
Jobbulást kívánok, remélem, minél előbb rendbe jössz!:)
#2 drukkolok és köszi:))
Én nem voltam még pszichoterápián, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de szoktam hallani, hogy először mélyre visz, de aztán később jobb lesz. Meg ez azért nem két hónapos munka, szóval valószínűleg nem csettintés alatt lesz meg, főleg ha olyan a doki, hogy nem ír fel pl kedélyjavítót, hanem terápiával szeretne segíteni.
Nyilván sok mindentől függ ez, hogy te hogy érzed magad, miből fakadnak ezek a problémáid, mennyire szeretnél meggyógyulni. (Nekem pl van olyan ismerősöm, aki nagyon élvezi az áldozatszerepet.) Meg nem szabad feladni, ha pár hét után nem érzel aktuális javulást. Viszont azt érdemes átgondolni, hogy mennyire bízol a pszichiben pár hét után, mennyire passzoltok.
De ez csak akkor fog kiderülni, ha elmész:)
viszont vigyázz, ne böngészgess túl sokat, mert ha választasz egyet és írsz neki, egyáltalán nem biztos, hogy fogadni fog. Magánban úgy tapasztaltam, a jól menő pszichik elég válogatósak.
Én a pszichológust halogattam, és nagyon rossz volt vagy 3 visszautasítást kapni, pedig az összesnél volt ismerősi ajánlásom. Végül egy kezdő pszichihez mentem egyébként szintén egy ismerős ajánlotta, őt végül nagyon szerettem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!