Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki lehet gyógyulni egy pszicho...

Ki lehet gyógyulni egy pszichopatából?

Figyelt kérdés

Tökéletesnek mutatta magát, ahogy ez általában kezdõdni szokott. Véletlen ugyan azokat a dolgokat szerettük, törõdött velem, mindenben mellettem állt, dicsért minden nap többször. Ez volt a manipulálás része.

Sajnos a "rózsaszín ködtõl" nem láttam tisztán és nagyon naív voltam pedig egy ponton elég erõsen a tudtomra adta, hogy az õrületbe akar kergetni és tönkre akar tenni. A céljához hozzá tartozott, hogy én közben tápláljam "üzemanyaggal", megerõsítésekre volt szüksége, meg arra, hogy a megszállottja legyek, ezek közül mindet sikerült elérnie.

Amikor kiszórakozta magát, itt hagyott egyik percrõl a másikra, majd néhány hónap kellett mire megszakítottunk minden féle kapcsolatot. Viszont vitt mindent, csak ürességet hagyott maga után, amit képtelen vagyok feldolgozni. Elég valószínű, hogy majd hónapok/évek múlva megkeres, amire nem vagyok felkészülve mert nem tudnék nemet mondani. Úgy érzem nincsen kiút innen, maximum csillapodhat az érzés, de az is csak jó pár év alatt történhet meg. Ti mit gondoltok?

aug. 2. 02:17
 1/9 rántotthúsosszendvics ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy egy pszichopatával voltál együtt, de az biztos, hogy egy idiótával. Kigyógyulni sok mindenből lehet, csak adj magadnak időt.
aug. 2. 02:26
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Nárcisztikus....

Kitartást kívánok,és ne menj vissza hozzá

aug. 2. 02:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt a terapeutáddal kéne megbeszélned
aug. 2. 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
jon megint a foteldiagnozis... szihocsata meg narciszviragos kell meg ADHD es borderline es akkor a festmeny mar mehet a muzeumba.
aug. 2. 07:36
 5/9 anonim ***** válasza:
A józan eszedre hallgass ne a szívedre, szépen leírtad, látod a problémát, ez már fél siker, a többi akarat. Parancsold meg magadnak, hogy soha semmilyen körülmények között nem kezdesz újra vele, bárhogyan próbálkozna. Ne akarj magadnak rosszat, jobbat érdemelsz és találsz is.
aug. 2. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus nárcisztikus. Azt tükrözi vissza rád, amit tudja, hogy szeretsz, ezért úgy érzed, nem tudsz meglenni nélküle. Aztán ha alaposan elszédített, kihasznált, otthagy a francba. Aztán visszajárkál és teljesen tönkretesz, ha hagyod.

Melletted is régen meg volt már az újabb áldozata, vagy áldozatai. Tipikus görények az ilyenek!

Nehéz helyrejönni, de nem lehetetlen. Keress segítséget, ha mást nem, a youtube-on rengeteg segítő videó, beszélgetős oldal van.

aug. 2. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Akármilyen "normális", a jó emberismerő ilyenkor látja hogy valami NEM NORMÁLIS!

Meglehet ahhoz kellő önismeret kell!

aug. 3. 00:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt, minden erõmmel azon leszek, hogy megfogadjam és ne hagyjam, hogy visszajöjjön.
aug. 3. 01:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Képzeld azt hogy a szemüveged piszkos, így nem ismered fel az embereket.

Ezért kell az önismeret. Letisztítani a szemüveget.

aug. 3. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!