Elmondjam a pszichológusomnak, hogy voltam egy másik pszichológusnál?
3 havonta szoktam elmenni egyszer pszichológushoz.
Kb 3 éve voltam először nála, a kezdetben kéthetente, majd átváltottunk a 3havonta 1x-re, mikor megoldódtak a problémáim.
Viszont mikor utoljára voltam nála februárban, szerettem volna egy történést kibeszélni, amire ő egy meditációt csináltatott velem 30percig, a végén megkérdeztem hogy ennek mi köze volt a problémához, amire csak annyit mondott hogy túl stresszes voltam és amiatt csináltuk.
Ezért májusban felkerestem a konkurens cég egyik pszichológusát, akinek persze elmeséltem az esetet, de ő kb meg sem akarta érteni a problémáimat, ezért nem mennék el másodjára hozzá.
Viszont októberben engedi csak az időm, hogy elmenjek egy beszélgetésre.
Csak az a kérdés, hogy elmondjam neki, hogy utoljára nem hozzá jöttem, hanem egy másik pszichológushoz?
Kisváros, 5 szakember praktizál.
Én elmondanám, de persze minden helyzet más.
Szerencsére nagyon jó viszonyban vagyok a pszichológusommal.
Te ismered a sajátodat. Ha tudtok egymással a terápiáról is őszintén beszélgetni, akkor érdemes elmondani neki. Sőt azt is érdemes jelezni, hogy Neked előző alkalommal másféle segítség kellett volna. Ez neki is segítség, hiszen nem gondolatolvasó.
#3 Látszik, hogy nem volt még lelki eredetű problémád, vagy legalább is nem ismerted fel, hogy van!
Mind a pszichológusnak, mind a pszichiáternek meg van a helye és létjogosultsága a kezelésekben. Bármelyik át fog irányítani a másikhoz, ha arra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!