Az orvos írt fel nekem 0.5mg-os Rivoltrilt, de nagyon álmos vagyok miatta egész nap. Ha csak a felét veszem be, nem hat a gyógyszer. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha csak a felét veszem be nem vagyok álmos tőle, de a szorongásomat nem nagyon enyhíti.
Ebben az esetben mit tegyek?
júl. 31. 21:03
1/9 A kérdező kommentje:
A Frontin és Xanaxtól még álmosabb vagyok, és ráadásul rövid ideig hat, így naponta többször kell szednem.
júl. 31. 21:05
2/9 Justinianus válasza:
Az a lényege ezeknek a xaroknak, hogy elkábítanak, elálmosítanak, elh.lyítenek...
3/9 A kérdező kommentje:
Olyan nyugtatóra szeretnék váltani ami nem álmosít el, csak enyhítse a szociális szorongásomat.
Létezik ilyen?
júl. 31. 21:12
4/9 anonim válasza:
Antidepresszánsok is csökkentik a szorongást sokaknál. Nem mindenkinél.
5/9 anonim válasza:
Minél hamarabb tedd le! Tapasztalatból mondom. Engedj el minden hülye görcsöd és nincs szorongás. Leszarom tabletta..
6/9 anonim válasza:
A szociális szorongás jelentős részét magad le tudod küzdeni, ha rájössz, hogy mások sokan is ebben szenvednek, amit kedvetlenséggel, sőt utálatos, ellenséges viselkedéssel próbálnak leplezni.
7/9 anonim válasza:
Igen, igaza van az előttem szólóknak, ez nem feltétlenül egy szorongásoldó. Gondolkozni kellene a gyógyszerváltáson.
8/9 anonim válasza:
7
Mármint mi nem szorongásoldó? A rivotril? Az nyugtató = szorongásoldó.
9/9 anonim válasza:
8: a rivotril eredetileg egy antiepileptikum, mely szorongásoldó hatással bír, de nem a szorongásos betegség a fő indikációs köre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!