Szorongáson, pánikon segített valakinek SSRI gyógyszer? Melyik gyógyszer? Mennyi ideig kellett szedni? Az elején felerősítette a tüneteket ? Kell hozzá az elején benzodiazepin?
Igen. Scippa. Kb egy evig. Nem. 2 hetig szedtem az elejen rivortilt.
Ja de nem szorongason panikon segitett, hanem depresszion. Ez egy antidepresszans, nem panikra adjak.
júl. 24. 21:02
3/11 anonim válasza:
2-es: Minek írsz ha amúgy full tájékozatlan vagy? Escitalopram egy SSRI ami ugyan antidepresszánsok csoportjába tartozik, de elsődlegesen alkalmazandó mindenféle szorongásos zavar (beleértve a pánikot is) esetén is hosszútávon.
júl. 24. 22:58
4/11 anonim válasza:
Hat ja, mondjuk nekem volt hogy antipszichotikumot akartak adni a szorongasra, szoval keverik ezek a mergeket rendesen... Attol meg az eszcitalopram az egy antidepresszans eredetileg.
júl. 24. 23:04
5/11 anonim válasza:
Jól meggyőzted magadat, hogy végülis nem mondtàl nagy baromságot. Az antipszichotikumok nincsenek szorongásra törzskönyvezve ( max felirja az orvos kínjàban mivel van szorongásoldó hatasuk is), az antidepresszánsok pedig igen.
júl. 25. 12:20
6/11 anonim válasza:
Hat figyelj,en hajlando vagyok tanulni. Hol talalom ezeket a bizonyos torzskonyveket?
Az jo (lenne), ha nem vaktaban lovoldzgetnenek a pszichiaterek.
júl. 25. 14:10
7/11 anonim válasza:
Nem minden antidepinek van szorongásoldó hatása, viszont én is kaptam kis dózisú antipszihotikumot szorongásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!