Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a kéthavi frontin adag 1...

Ha a kéthavi frontin adag 1 hónap elfogy akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

1,5 mg volt kezdetben de már csak 3 mg-al vagyok jól.

Hívjam fel a dokit hogy már többet szedek mert csak annyi hat és kérjem meg hogy írjon fel még az egy hónap múlva esedékes kontrollig.

Nem biztos hogy fel fog írni mert már volt ilyen kérésem korábban is.

Mit kéne tennem ha nem lesz?Valahogy szereznem kell egy üveg frontint hogy ne legyek rosszul.

júl. 27. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valld be a dokinak, hogy ezt csinálod, és kérd meg, hogy talaljatok egy módot hogy visszaallj a normál adgra.
júl. 27. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj rehabilitációra, pszchiátriára.

A nyílt osztályt elhagyhatod, ha viszont zártra kerülsz onnan nincs visszaút. Még időben érdemes ezeket felismerni.

júl. 27. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy már sokszor voltam rehabon,2 évköz
júl. 28. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a gond,hogy már sokszor voltam rehabon,1-2 évig bírom frontin nélkül aztán megint elkezdem szedni,szinte nem ismerem a szorongás és feszültség mentes életvitelt.Csak frontinnal vagyok "jól" és ez már 17 éve így megy.A felvételeket a rehabra,kórházakba mindig én kértem saját változásom és felépülésem érdekében.Nagyon szeretek olvasni fõleg függõség,pszichológia témákban és videókat nézni.3 féle légzéstechnikát megtanultam és mindennap alkalmazom,relaxálni is szoktam reggel és este.

És még mindig ott tartok,hogy kezdek nagyon feszült és ideges lenni mire kimegy a frontin hatása és hiába csinálom a légzéstechnikát,az csak pár percig segít.

És mindig idõ elõtt elfogy a frontin.Nem tudom,miért nem tudom legyõzni magam amikor ennyit olvasok,kutatok...

júl. 28. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél. Nekem van...
júl. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!