Öngyilkosság esetén hagynátok magatok után "búcsúlevelet", vagy sem?
Figyelt kérdés
Ha igen, ha nem -miért?
A hozzátartozóknak talán valamennyire segíthet feldolgozni a történteket, ha megtudnak néhány okot, magyarázatot kapnak. Viszont annak is fennáll a lehetősége, hogy kissé helytelen vagy félreérthető megfogalmazás esetén a visszájára fordul, és pont hogy még jobban önmagukat fogják okolni. Nem egyszerű ez sajnos.
Ha esetleg volt már sikertelen kísérletetek, ti hagytatok üzenetet? Ki mit gondol?
Köszönöm szépen mindenkinek aki kommentel!
júl. 27. 18:59
11/14 anonim válasza:
Írtam egy egysorost, de miután kudarcba fulladt a kísérletem, kidobtam.
12/14 anonim válasza:
Magas összegű életbiztosítást kötök előtte, hogy a testvéremet segítsem. Nem derülhet ki, hogy nem baleset volt. A búcsúlevél amúgy is kizárva, számomra nem releváns, főleg az után, hogy ki érti és ki nem az indokaim.
13/14 anonim válasza:
Nem írnék egysorost, csak a gyakorlati dolgokról írnék "tájékoztatót".
Fontos adatok az ügyintézésekhez.
14/14 anonim válasza:
Nem hagytam? Már bocsi de, ha valaki öngyilkos az meg hal nem? Esetleg kísérelt , de akkor nem lett öngyilkos. Egyébként semmi értelme az öngyilkosságnak. Inkább keress szakembert, vagy próbálj meg szembe nézni a nehézségekkel. Tudom könnyű ezt mondani, de ne legyél gyenge!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!