A primitív buta emberek miért nem bipoláris zavarosak ?
Figyelt kérdés
Rengeteg embert megismertem az évek során. A primitív buta esetleg bolond emberek sokkal boldogabbak mint egy bipoláris zavaros. Engem ez zavar. Miért van az hogy ezt csak az értelmes emberek kapják meg ? Inkább lennék bolond mint bipolaris. Közel 10 éve szenvedek ebbe gyógyszerek mellett de elegem van amit a világba látok hogy a bunko primitivek boldogok. Miért van az hogy csak az értelmes jó emberek kapják ezt meg születésüktől fogva és kb 30 év körül jön elő ? A szemét embereknek átadnám de nem lehet.júl. 22. 17:10
1/4 anonim válasza:
Nem csak az értelmes embereknél alakul ki.
2/4 anonim válasza:
mit gondolsz, miért fogy annyi alkohol?
3/4 anonim válasza:
Dehogy boldogok, a legtöbb primitív ember full frusztrált, agresszív, függőségei vannak
4/4 A kérdező kommentje:
Nem látom őket depressziosnak. Azt tudom,hogy sokan isznak és azért mert a pia felnyomja a szerotonin szintet és boldogabb az ember. Én is azért iszok csak akkor szar nagyon ha kijózanodok.
júl. 23. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!