Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok dolgozni bipoláris...

Nem tudok dolgozni bipoláris zavarosként. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Állandóan ingadozik a hangulatom. Sokszor nem tudok felkelni az ágyból. Próbáltam munkahelyeket de nem bírok fent lenni. Gyógyszereket is szedek. Elegem van ebből a betegségből és látom ahogy mások boldogok meg dolgoznak és beszélgetnek egymással. Én erre képtelen vagyok. Szerintem ennél rosszabb nincs csak esetleg a rákos betegség. Le vagyok százalékolva és gyógyszereket is szedek. Van mikor boldog vagyok de az csak pár óráig tart. Többnyire depressziom van és semmihez nincs kedvem. Még a hobbimhoz sem . Kár hogy nincs agyműtét mert ez egy pokol. Járok pszihiáterhez de hiába. Nincs értelme igy élni. Aki benne van mit tanácsol ?
júl. 18. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan terület nincs, ahol otthon tudsz dolgozni, munkatársakkal való kevés kommunikációval, rugalmas időbeosztással? Esetleg a hobbidhoz kapcsolódóan? Kisállatok társnak?
júl. 18. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sok évig biztonsági őr voltam ahol egyedül voltam és ha depressziom volt le tudtam feküdni. A társaságot nem bírom.
júl. 18. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bipoláriskent mondom ha rá lennél kényszerítve, értsd a lakhatásod, élelmiszer stb. Múlna rajta hogy dolgozz, össze kapnàd magad. Én is így voltam, azt hittem soha nm leszek képes dolgozni de az élet úgy hozta hogy egyedül élek és nyilván inkább dolgozok minthogy hajléktalan legyek. Először önkéntesnek mennek el vagy olyan intézményekbe ahol direkt pszichiátriai betegek részére nappali foglalkozas van. Lepcso fokokat megmászni. Én már több mint két éve egy megváltozott munkaképességűeket dolgoztato cégnél vagyok 4oraban. Nehéz volt, sőt. De van táppénz szerencsére meg plusz 5 szabi jár a leszazalekoltattaknak. A saját fizetés és önállóság nálam jó irányba vitte a depressziómat. Gyógyszereim már évek óta be vannak állítva. Szóval keress magadban motivációt és indulj el.
júl. 18. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig muszáj lesz. Én is voltam ilyen állapotban, el is vesztettem szó szerint mindent. :( De amikor már enni sem volt mit és mehettem volna a híd alá, megembereltem magam, és ha kellett, 12 órát is dolgoztam.
júl. 18. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is benne voltam ill vagyok.

0;Nekem a teljes 24órás relax music hallgatása bevált.

1;Emellett szoktam spontán szerűen meditálni.

2;Hétvégente sportolok.

3;Törekszem a pozitív gondolkodás elsajátítására

4;Igyekszem a nap nagyrészében mosolyogni ,amihez nem feltétlen társul külső ok csak belső ,ami a gyógyulás.

5;A rossz gondolataimat kinevetem.(Ez nálam egy bevált módszer)

júl. 20. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!