Mentális kimerültség kezelése?
Teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj. Sajnos olyan vagyok mint egy szivacs…. Mindenkinek minden bajàt elszívom és már úgy érzem megteltem. Egy nagy gyűlöletgombócnak érzem magam és nem tudok kikapcsolni. Nem tudom ezt letenni. Kiégtem és nem talàlok örömöt, pozitivitást. Milyen technikával tudnám visszanyerni a hozzáállásom és életkedvem?
Kérlek ha bántani jössz keress másik kérdést és kérdezőt mert nem bírok el még egy negatív mondatot. Köszönöm!
Terapia?
Sport?
Naploiras?
Relaxacio? Legzogyakorlatok pl.
Nem tudsz elszakadni a kornyezetedbol par hetre? Valahova kishazba,to melle, erdo szelere, barhova egyedul?
Menj szabadáságra elsőnek is ,ha nincs szabadságod akkor táppénz 1hét legalább.
Meditálj hallgas relax zenéket.
Ha van pénzed akkor bérelj egy kis természet közelben lévő kis faházacskát ,amiben eltudod töltenni a napjaidat.
Híradó és egyébb negatív hírforrás műsorokat ,cikket,híreket ne hallgas,ne nézz,és ne olvas!
Sétálj a szabadban hallgasd a természet hangjait.
Olvas vicces újságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!