Az normális hogy az utcán ébredek meztelenül?
Figyelt kérdés
Milyen Nyíregyháza? Én több százezer kilométerre vagyok Magyarországtóljúl. 15. 01:37
1/16 anonim válasza:
Teljesen normális ebben a hőségben! Legszívesebben én is az utcán udnék egy szál farokban.
2/16 anonim válasza:
Kérdező! Kérlek, olvass utána annak, hogy a Föld kerülete mekkora távolság, - utána itt folytatjuk!
3/16 anonim válasza:
mindjart jonnek a macskagyokerek a homoktovis teaval
4/16 anonim válasza:
#2 És megint beírja valaki, hogy Nyíregyháza, de hallod?! Mi van nyíregyházán? Rengetegen néztek Nyíregyházáról, vagy én nem tudom!?🤬🥺🥺
5/16 anonim válasza:
Eddig Gyor volt a szar hely. Ezek vandorolnak a hobok. Hanyan vannak? 500-an?
6/16 anonim válasza:
Bár az összefüggést nem értem, de nyilván teljesen természetes és mindennapos, hogy az emberek pucéran ébredeznek az utcán...
7/16 A kérdező kommentje:
#2 Testvérem körülbelül 1300 kilométerre vagyok Nyíregyházától
júl. 17. 04:28
8/16 anonim válasza:
Ha több százezer km-re vagy Magyarországtól, akkor hogy lehet, hogy Nyíregyházától csak 1300 km-re?
Nem túlzás ez egy kicsit?
9/16 A kérdező kommentje:
#8 Csak mc istitől idéztem
júl. 18. 16:13
10/16 anonim válasza:
Mert? annyira beittál vagy más?
Amúgy nem vagy ezzel egyedül, páran átestek már ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!