Hány éves korig normális meztelenül mutatkozni a gyerek előtt?
Százmilliószor volt már ez a kérdés.
Unatkozó perverz vagy, aki meztelen emberekkel kapcsolatos történeteket vár?
Egyébként 1-esnek igaza van. Bármeddig. Egy családban nem kell, hogy tabu legyen a meztelenkedés. De ha a kamaszgyerek nem akar a szülő előtt meztelenül mutatkozni, azt természetesen tiszteletben kell tartani.
Naturizmus kapcsán került szóba, a szakemberek szerint addig, amíg a gyereket nem feszélyezi.
Hogy mikor feszélyezi, jó szülőnek azt észre kell vennie akkor is, ha a gyerek nem mondja.
Én úgy gondolom, hogy direktbe nem kell meztelenül mutatkozni semmikor. A gyerek kibírja azt a 3 percet is, míg a wécén vagy. Tedd be a járókába. Amikor már kimászik, nincs vele gond, felteszem nem vetkőzöl pisi előtt meztelenre. Ez az én véleményem.
De ha más meztelenkedik, neki úgy kényelmes, az is teljesen rendben van. Nem olvastam még a "meddig meztelenkedjük a gyerek előtt" törvénykönyvet.
mivan? :-D 34 vagyok anyam 62 meg mindig pucerkodunk egymas elött...
a nagyim halalakor ot furdotettuk es pelenkajat csereltuk. Ez csalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!