Rettegek a skizofreniatol, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
En mar voltam/vagyok minden, hipochonder, panikbeteg, szorongo, ocds, egyik honapba teljesen jol vagyok masik honapba rossz minden stb stb, igazabol ezeket mind en diagnosztizaltam magamnak de ahogy olvastam evekig es tanulgattam valoszinu ezek mind meg vannak vagy nem tudom.. de most kezdtem rettegni, hogy ha tenyleg vannak ilyen problemaim akkor lehet , hogy kialakul a skizofrenia is ? 23 eves vagyokjúl. 15. 00:54
1/5 A kérdező kommentje:
Honnan tudja magáról valaki ha skizofrén?
júl. 15. 06:47
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg nagy része csak hipochondria. Nekem is megvoltak már rákra is a tüneteim, csak egy fertőzés volt.
Menj el pszichiátriára ott tudnak diagnosztizálni, és segíteni.
3/5 anonim válasza:
A félelemet úgy tudod legyőzni 1;ha szembenézzel vele rendszeresen vagy ,ha nem gondolsz rá.
Menj el pszichológushoz,pszicháterhez ,akik azonosítani tudják a betegséget.
23 évesen ne ilyen pszichés betegségekkel foglalkozz,tanuld őket ,hanem hallgas zenét,sportolj,menj emberekközé,járj moziba stb.
4/5 A kérdező kommentje:
3- Igazad van amúgy teljesen, nem kellene semmilyen betegséggel foglalkozzak 23 évesen, mások azt sem tudják mik azok a mentális betegségek
júl. 20. 14:37
5/5 A kérdező kommentje:
És jól el vannak és semmi bajuk
júl. 20. 14:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!