Antidepresszáns mindenkinél okoz az első időszakban tüneti felerősödést?
Figyelt kérdés
KB 2 hónapja kezdődtek a bajaim... Először azt hittem a szívemmel van baj... Azóta voltam kardiológusnál. Mitrális prolapsust állapított meg. Viszont azóta vannak pánikos tüneteim. Pszichiáter már antidepit akart nekem felírni. Egy hónap múlva kell visszamennem hozzá. Idegenjedek az antidepitől, de ma már az volt ami eddig nem, hogy ki kellett jönnöm a boltból, mert rosszul lettem. Ahogy kijöttem elmúlt a pánik.. De itthon is érzem hogy sokszor rám tör. Hirtelen ijedtségérzés, fel kell állnom járkálni, fejfájás főleg jobb oldalt a fejem tetején.tegnap 14:21
1/1 anonim válasza:
Nem mindenkinél, de azert elég gyakran előfordul. Minél fokozatosabban emeled a dózist annál kisebb rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!