Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns első napokban...

Antidepresszáns első napokban ez normális, hogy folyamatos belső remegésem van, a járásom bizonytalan, szédülök?

Figyelt kérdés

dec. 3. 10:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A házban is alig tudok járni úgy remegnek a lábaim, folyamatosan le kell üljek vagy feküdjek. Ez meddig fog tartani így?
dec. 3. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, valoszinüleg mellékhatások.
dec. 3. 12:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál
dec. 3. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Próbáld elérni személyesen vagy telefonon és ezeket neki mond el.
dec. 3. 18:07
 5/12 anonim válasza:
Szia! Jobban vagy? Kell 2hét mire megszokod
dec. 30. 22:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Szia, nem vagyok jobban sajnos.
dec. 31. 14:16
 7/12 anonim válasza:
Akkor mindenképp doki mert ha 2-3 hét után nem jobb, lehet más a gond! Nem jó a gyógyszer vagy túl nagy az adag stb... Kitartás!!!
jan. 1. 22:30
 8/12 A kérdező kommentje:
7 re van időpontom addig külföldön van a pszichiáterem , ma megyek neurológushoz. Köszönöm
jan. 2. 05:55
 9/12 anonim válasza:
Szia! Mit mondott a doki?
jan. 3. 14:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Szia, Semmi neurológiai problémát nem talált, hogy ez pszichés az egész. A gyógyulásom elején vagyok azt mondta.Kezdjek el tornázni és ez idő . Az biztos ha felzaklat valami akkor rögtön nehezebben járok. Te, hogy vagy?
jan. 4. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!