Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns első napokban...

Antidepresszáns első napokban ez normális, hogy folyamatos belső remegésem van, a járásom bizonytalan, szédülök?

Figyelt kérdés

dec. 3. 10:09
1 2
 11/19 anonim válasza:
Engem 30 évig kezeltek epilepsziára, mire véletlenül derült ki hogy sose voltam az, hanem gyerekkori traumából adódó folyamatos szorongás és pánikroham! Az epigyógyszerek tönkretették, a gyerekkorom egy fos volt plusz a diagnózis miatt nem tanulhattam amit szereztem volna és dolgozni se tudtam... Csak azt akarom ezzel mondani hogy örülj /amit tudom hogy könnyű mondani, nekem sem mindig megy/ hogy hamar kiderült hogy pszichés! Ami nekem segített belső gyermek gyógyítása terápia, csoport terápia, művészet terápia, meseterápia, jóga ezekkel jobban lehet lenni ❤️‍🩹 Én most még szédülgetek, de már fel tudok kelni viszont nagyon fáradt vagyok folyamatosan aludnék...plusz műtét előtt állok úgyhogy folyamat szorongok, félek. Én most reggel este szedem a frontint az elvonási tünetekre a műtét után azt is le szeretném tenni valahogy! Mi az ami felzaklat?
jan. 8. 23:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú, hogy elkezeltek annyi éven keresztül hihetetlen.Köszönöm, hogy leírtad esetleg miket próbálják ki és talán segíthet.A műtét nem hiányzik elhiszem, hogy szorongsz miatta csak legyél túl rajta .Felzaklat, hogy javult de nagyon kicsit az állapotom most 6 - ik hete szedem az antidepresszáns az előző hetek nagyon nehezek voltak a mellékhatások miatt. Jelenleg nem tudom egyedül kimenni a házból , remegnek a lábaim , szédülök és szorongok már a gondolattól, hogy menni kell pl orvoshoz. Hét elején voltam orvosnál megemelte a Frontin adagomat és egy Arlevert szédülés elleni gyógyszert amit nem merek bevenni a betegtájékoztatót olvasva .Nekem a tavalyi év elején sikerült letenni a frontint de hát most megint itt vagyok. Te mennyit szedsz ?
jan. 9. 08:57
 13/19 anonim válasza:
0,25 frontinnak a felét még este, de rohadtul nem vagyok jól :( plusz holnap hívom a dokit mert úgy érzem a műtét után valami nem oké ! Azóta jobban vagy már? Ami nekem még segített a szelén,cink,d vitamin,c vitamin estére pedig omega3 a b@zi álmokra 😅
febr. 3. 22:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Szia, valamicskét el jobban vagyok de sajnos a szédülés fent áll és a járásnehézség. Most várom a koponya mr eredményét , hétvégén meg lesz. Arra rájöttem, hogy ha valami izgalom ér a szédülésem erősödik. Még nem tudom egyedül járni az utcán sajnos. Telnek a hetek az orvosokhoz bejutni mind idő és nem vagyok jól. Sokszor nem is tudom, hogyan tovább , hogy segítséget kapják a javulásom érdekében.Mivel műtöttek?
febr. 4. 07:45
 15/19 anonim válasza:
Szia! A szédülés valamivel már jobb,már nem folyamatos! Klímaxos tünetek miatt gyógykapartak kaptam vérzéscsillapítót most jól vagyok! MR eredményt majd írd meg, kíváncsi vagyok! Ha minden negatív azt is elég nehéz feldolgozni hogy ezt a sok szar tünetet a "lelked okozza". De amúgy már hatni kellett volna az antidepinek lehet nem jó az adag vagy a fajta? Oda vissza aki az antidepit írta mikor mész?
febr. 7. 15:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó, jól vagy a műtét után legalább az a gond már nincs. Az MR eredményemben apró erekben ellátási zavar mutatkozik de nem magyarázza a szédülést. Sajnos! A neurológusnál voltam ,kaptam B vitaminok és értágító injekciót egy egész kezelés 5 alkalmas , javaslata további pszichiátriai kezelés. Hát úgy néz ki , hogy a pánik az okozója, bár már nincsenek rohamaim de előtte sok volt és erős. Még mondta dr- nő, hogy minden fejben dől el!! Hát most a napokban kimerészkedtem egyedül az udvarra , gondoltam ha elesek akkor lent leszek… sikerélményként élem meg. A te szédülésed mióta tart neked?orvosod mit mond erről?
febr. 8. 13:25
 17/19 anonim válasza:
Fhuuu már nem is emlékszem mikor de volt egy több napig tartó szédüléses rohamom évekkel ezelőtt ami után fülzúgásom lett brutál, akkor még epilepsziára kezeltek! Elmentem a fülzúgás ambulanciára a tüneteim alapján már ott mondták hogy pszichoterápia de Pestre nem tudtam feljárni! Pár év eltelt mire eljutottam csoportokba,terápiában stb kiderült hogy amit vagy 10éve szedek antidepit az semmit nem ér! Nekem az antidepi plusz terápia sokat segített! Szorongás és a pánik okozza nekem a szédülést az tuti meg a bizonytalan járást is! Kaptam én is anno B injekciót meg Betahistint is szedtem de ideig óráig hatott, a probléma gyökerét kell felszámolni nekem a széttraumatizált gyermekkorom és ahhoz hogy ilyen legyen nem kell hogy folyton verjenek mint engem elég ha érzelmileg nem voltak elérhetők a szüleid , nagyon durva blokkok és tüneteket okoz! Ha ezt valaki 10éve mondja nekem kiröhögöm de már túl vagyok olyan szintű pánikrohamokon hogy elhiszem mindennek az oka a gyerekkor :(
tegnapelőtt 20:19
 18/19 anonim válasza:
Jaaaaaa és a legfontosabb! Nagyon ügyes vagy, szuper a hozzáállásod ezt így kell csinálni, próbálni a pozitív oldalát nézni a dolgoknak! Csak így tovább 🥰
tegnapelőtt 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt a könyvet ajánlom. Az ember nem is hinné, milyen kihatással vannak ránk a gyermekkori elményeink.

tegnapelőtt 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!