Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns első napokban...

Antidepresszáns első napokban ez normális, hogy folyamatos belső remegésem van, a járásom bizonytalan, szédülök?

Figyelt kérdés

dec. 3. 10:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Engem 30 évig kezeltek epilepsziára, mire véletlenül derült ki hogy sose voltam az, hanem gyerekkori traumából adódó folyamatos szorongás és pánikroham! Az epigyógyszerek tönkretették, a gyerekkorom egy fos volt plusz a diagnózis miatt nem tanulhattam amit szereztem volna és dolgozni se tudtam... Csak azt akarom ezzel mondani hogy örülj /amit tudom hogy könnyű mondani, nekem sem mindig megy/ hogy hamar kiderült hogy pszichés! Ami nekem segített belső gyermek gyógyítása terápia, csoport terápia, művészet terápia, meseterápia, jóga ezekkel jobban lehet lenni ❤️‍🩹 Én most még szédülgetek, de már fel tudok kelni viszont nagyon fáradt vagyok folyamatosan aludnék...plusz műtét előtt állok úgyhogy folyamat szorongok, félek. Én most reggel este szedem a frontint az elvonási tünetekre a műtét után azt is le szeretném tenni valahogy! Mi az ami felzaklat?
tegnapelőtt 23:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú, hogy elkezeltek annyi éven keresztül hihetetlen.Köszönöm, hogy leírtad esetleg miket próbálják ki és talán segíthet.A műtét nem hiányzik elhiszem, hogy szorongsz miatta csak legyél túl rajta .Felzaklat, hogy javult de nagyon kicsit az állapotom most 6 - ik hete szedem az antidepresszáns az előző hetek nagyon nehezek voltak a mellékhatások miatt. Jelenleg nem tudom egyedül kimenni a házból , remegnek a lábaim , szédülök és szorongok már a gondolattól, hogy menni kell pl orvoshoz. Hét elején voltam orvosnál megemelte a Frontin adagomat és egy Arlevert szédülés elleni gyógyszert amit nem merek bevenni a betegtájékoztatót olvasva .Nekem a tavalyi év elején sikerült letenni a frontint de hát most megint itt vagyok. Te mennyit szedsz ?
tegnap 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!