A legjobb barátom a crushommal??
Az egyik legjobb barátom összejött a crushommal.
Ez a barát nem tudta, es nem is tudja, hogy nekem crushom már egy fel éve az a lany. Tehát őt nyilván nem hibaztatom.
De ma is mikor meglattam együtt őket, az élettől ment el a kedvem. Kezdek egyre depressziosabb lenni. Mit tegyek?
"hogy nekem crushom már egy fel éve az a lany."
Tanulópénz. Volt rá fél éved (!), hogy tegyél valamit, mégsem tettél. Akkor meg ne csodálkozz, ha más lecsap rá időközben.
Ezért sem szerencsés szótlanul epekedni mások iránt. Néma gyereknek...
Ha egyértelmű lépéseket tettél volna, ráhajtottál volna a csajra, akkor vagy már veled járna, vagy egyértelművé vált volna, hogy nem akar tőled semmit és sokkal könnyebb lenne túllépned rajta.
Így meg csak epedezel és nem mész semmire vele, közben ő még ha akarna tőled valamit se tudná, hogy viszonoznád, ha ő közeledne.
Jó, hát ezen túl kell lépni. Az úgy működik, hogy járj nyitott szemmel és próbálj keresni más lányt, aki tetszik. És ugye ebből a hibádból okulva, ha kiszemelsz valakit, menj is oda hozzá, mert ha nem, akkor valaki más fog.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!