Pszichológusom többet árt mint használ. Magánra a kutyám miatt nincs pénzem mit tegyek?
Ez durva. Az emberek fizetik a TB-t, és erre ez van.
Sajnos nem tudok mást javasolni, minthogy fordulj másik pszichiáterhez, mivel vannak jók is, ki kell őket fogni.
Nagyon sok sikert, és ne feledd, sosem vagy egyedül!
(valamint a kutyusodnak is a legjobbakat :).)
"a szakemberek se segítenek"
A szakemberek sok esetben szart sem érnek, Istenként nézünk fel rájuk közben ugyanolyan büdöset szarnak!
És itt is mint minden esetben: MÁNI!🤑
A nyugtatózással is el fogod veszíteni az állásod és függő leszel, tehát nem jársz jobban.
Esetleg a család nem vigyázna a kutyára sem, amíg kicsit rendbe tennéd a dolgaid?
Ha elmész táppénzre, akkor kirúgnak ugyan, de amíg táppénzes állományban vagy, jövedelmed is van, és addig tudsz egy új állást találni.
Nem adják be neki a gyógyszereit rendesen sem a szemével nem foglalkoznak. Munkatársaimat meg nem szívesen hagynám itt. Voltam már toxic munkahelyen ez nem az. Tényleg ezt már 100x végig gondoltam sehogy nem lehet megoldani:/ nem is tudom miért írtam ki talán csak jó volt kicsit panaszkodni...
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Vannak ingyenes lelkisegély szolgálatok, például a delutan.hu, ahol emailben levelezhetsz velük, és bizonyos napokon élőben lehet velük chatelni 18:00-21:00 óra között. Nagyon kedvesek, tényleg odafigyelnek rád, emlékeznek rád, még ha a következő időpontban mással is chatelsz, próbálnak segíteni a legkülönbözőbb módszerekkel.
Nekem is írhatsz, túl vagyok már pár öngyilkossági kísérleten, én tudom, mit érzel, bármikor szívesen meghallgatlak.
26 éves nő vagyok
Utolsó vagyok
A kutyus problémát is átérzem, én is csak a kiskedvencem miatt vagyok még itt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!