Miért van az, hogy a legtöbb embernek semmit nem használ a pszichoterápia, amire jár?
Pszichoterápia nagyon sokféle létezik:
- analízis
- kognitív
- relaxáció
- hipnózis
- interperszonális
- integratív
Az alacsony pszichés kultúra, és a rengeteg tévhit miatt az emberek többsége előtt ismeretlen a hatékonysági sorrend, sőt sokan csak pszichológust keresnek anélkül, hogy tudnák kiképzett terapeuta-e az illető.
Azért, mert ezeknek a betegségeknek is szervi oka van.
Nem lehet varázsszavakkal meggyógyítani, gyógyszert kell szedni.
Nekem nagyon sokat segített, annak ellenére, hogy nem csinálunk mást mint beszélgetünk, neha sirok, neha nevetek, néha rávilágít dolgokra amiket en nem veszek eszre. Komolyan nem hittem vna h tud segiteni nekem, marpedig tudott
Ez is pszichoterapia egyebkent? Vagy ez mi? :D
Nekem kimerültség, kiégés volt pánik tünetekkel, qz egesz november 11-én kezdődött es mint irtam gyogyszer es pszichoterapia egyuttes hatadanak koszonhetoen kozel 90%-al jobban vagyok mostanra.
Azert nem hallasz mert orvosi titoktartasuo van.... es mert az emberek nem reklamozzak ezeket a dolgokat. Hidd el , sokan nem ertik es erzik at az ilyen problemakat.
En epp ezert jovok ide irkalnk mert fontos beszel i ezekrol, es ki kehet labalni belole!! Csak akarni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!