Nemi erőszak traumájának feldolgozására szakpszichológust keresek. Tudtok jó budapesti szakembert ajánlani?
Figyelt kérdés
Elsősorban az ingyenes megoldások érdekelnének. De ha valakinek tudomása van fizetős megoldásról, azt is szívesen veszem. Főleg a IX, X és XIV. kerület érdekelne, valamint a belváros, de lehetőség szerint a pesti részen…
Segítségeteket előre is köszönöm!
2010. okt. 31. 18:23
11/13 anonim válasza:
Köszönöm válaszod! Kaptam időpontot T.F.I-hez. Őrá gondoltál? Köszönöm mégegyszer az infót, remélem beválik.:-) És amúgy tényleg ingyenes, nekem azt mondták 24 éves korig.
12/13 anonim válasza:
Válaszoltam priviben!
Remélem beválik :)
13/13 anonim válasza:
Szia "91%-os"!:-)
Ne haragudj, hogy itt válaszolok, de hiába nyomtam választ a prividre, nem ment el, úgyhogy remélem elolvasod. Felkerestem a pszichológus hölgyet, akit tanácsoltál, nagyon-nagyon aranyos, kedves, empatikus nő. Eddig 1 hónap alatt 3-szor voltam nála, így eredményről még nem tudok beszámolni, de azt gondolom, még nem is várhatok semmit, de úgy érzem hasznos lesz.
Köszi mégegyszer a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!