Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemi erőszak traumájának...

Nemi erőszak traumájának feldolgozására szakpszichológust keresek. Tudtok jó budapesti szakembert ajánlani?

Figyelt kérdés

Elsősorban az ingyenes megoldások érdekelnének. De ha valakinek tudomása van fizetős megoldásról, azt is szívesen veszem. Főleg a IX, X és XIV. kerület érdekelne, valamint a belváros, de lehetőség szerint a pesti részen…

Segítségeteket előre is köszönöm!

2010. okt. 31. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm válaszod! Kaptam időpontot T.F.I-hez. Őrá gondoltál? Köszönöm mégegyszer az infót, remélem beválik.:-) És amúgy tényleg ingyenes, nekem azt mondták 24 éves korig.
2010. nov. 9. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Válaszoltam priviben!

Remélem beválik :)

2010. nov. 12. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia "91%-os"!:-)

Ne haragudj, hogy itt válaszolok, de hiába nyomtam választ a prividre, nem ment el, úgyhogy remélem elolvasod. Felkerestem a pszichológus hölgyet, akit tanácsoltál, nagyon-nagyon aranyos, kedves, empatikus nő. Eddig 1 hónap alatt 3-szor voltam nála, így eredményről még nem tudok beszámolni, de azt gondolom, még nem is várhatok semmit, de úgy érzem hasznos lesz.

Köszi mégegyszer a segítséget!

2010. dec. 5. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!