Mit tegyek a hipochondria ellen?
Figyelt kérdés
Pár éve hipochondriás voltam… rettegtem a betegségektől, sikerült kilábaljak belőle.. viszont mamám beteg lett melldaganatja lett, s látom nap mint nap milyen csúnya betegség ez, s újra előjött… mert kijött a kezemre valamilyen pirosas barnás folt, aztán fentebb is de az pirosabb volt. Elmentem bőrgyógyászhoz azt mondta csípés nem az volt, már 2 hete a kezemen volt. Nézegettem az interneten.. szörnyű dolgokat írt, megijedtem elmentem teljes vérképet csinálni ahol az IR en kivül minden eredmény tökéletes volt. De ugye ez az önvizsgálgatás ment utána is.. s az arcomon lett egy piros kis pötty, bevérzés na újból megijedtem.. ez 1 hete volt már múlik elfele… de lett egy olyan pici a vállamon is.. hajlamos vagyok visszérre tele a lábam 24 évesen hajszálerekkel.. meg már évek óta észre vettem, hogy van a karomon sok apró tűszúrásnyi kis pont, de tényleg írtó picik és régóta van (3 évig fogamzásgátlót szedtem) de mégis megvagyok ijedve mert a neten szörnyűségeket írnak, kérem valaki segítsen ne kacagjon ki… 4nap múlva megyek nyaralni nem tudom elengedni magam. 3 hete csináltam a teljes vérképet nem tudom csináljak egy újat, vagy ha lett volna valami akkor már ott látszott volna? Kérlek szépen titeket legyetek megértőek és igen, fogok menni ezzel pszichológushoz mert ez igy nem normális.. mindig a hibát nézem magamonjúl. 7. 15:04
1/6 A kérdező kommentje:
Voltam egyébként egy másik bőrgyógyásznál is, aki azt mondta a kezemen valamilyen fito futo dermatózis van, amit egy növény okozott, az így is van, mert már múlik elfele, viszont már ezektől a kis pici bevérzés szerű 2-3 pöttytől félek.. csatolok képet
júl. 7. 15:06
2/6 anonim válasza:
Pszichológus kell, mert a fejedben van a hiba. Tudom miről beszélek, én is ilyen vagyok.
3/6 A kérdező kommentje:
Na ez jott ki az arcomra kiprobaltam az uvegpohar technikat, nem halvanyodott igy beverzes, de kezd el mulni, mar csak picit latszik, es ilyen van a vallamon es egy kissebb a nyakamnal
júl. 7. 15:17
4/6 A kérdező kommentje:
2 te sikerült már valahogy leküzd?
júl. 7. 15:22
5/6 anonim válasza:
Pszichológussal terápiával konkrétan teljesen. Egyébként ez csak egy pattanás
6/6 anonim válasza:
Nagyon nehéz mert valójában a haláltól félsz. A betegség csak az odavezető út lenne. Meg kell barátkoznunk a végességünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!