Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan ember akinek...

Van itt olyan ember akinek sikerült legyőzni a szociális szorongást?

Figyelt kérdés
Ha van, és nyitott egy beszélgetésre neten akkor szívesen beszélgetnék vele.
2024. júl. 5. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne.
2024. júl. 5. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Van én.

De miután elteltt egy kis idő és megint elöjött ,ami az emberek miatt van.

Ebben az országban nincs olyan ,hogy ne legyen szorongásod az emberektől.

Én erre jöttem rá.

Az én módszerem az ,hogy elviselhető legyen az egyedűl lét:

0;Leülök gépezni

1;Relax music

2;Valami jó általános zene közben

3;Gyik és írogattok másoknak válaszokat ill teszek fel kérdéseket.

Ennyi

De egyébként ahhoz ,hogy leküzd ez kell:

0;Bátorság

1;Akart

2;Tett = emberek közé mész próbálsz jó éléményeket szerezni velük kapcsolatban

3;Sok meditáció és relax

2024. júl. 5. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Az sem utolsó ,hogy legyen benne alkohol miközben dumálsz velük.

Az segít ellazulni ill oldani a gátlásokat ,de még úgy is felfognak idegelni néha.

Ez az összinte véleményem/tapasztalatom ezzel kapcsolatban.

2024. júl. 5. 18:49
 4/7 anonim válasza:
egyedul nem, sot! a pszichologusom akit anyaek kimondottan emiatt kerestek nekem azt mondta hogy nem tud velem mit kezdeni igy adott egy masik telefonszamot. szoval vegul kineziologushoz jartam evekig, (eloszor surun, majd egyre kevesebbszer) aki segitett feloldodni, ramutatott az ertekeimre es lett egy ilyen “leszarom” gondolkodasom amit azota is erosen alkalmazok neha tudatosan, tobbszor tudat alatt. nyilvan nem vagyok szakember, de szivesen segitek aszerint amit nekem mondtak el, vagy ajanlom hogy ti is beszeljetek valakivel errol mert nagyon megtudja keseriteni az eleteteket ha nem tudtok egyedul tullendulni ezen.
2024. júl. 6. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt vettem észre, hogy az egyedüllét fokozza a depressziót. Viszont a társaság meg fokozza a szorongást. Ördögi kör.

Velem nem tudott mit kezdeni egyetlen szakember sem. Újra felszakították a sebeket, aminek pánikroham lett a vége. Majd mindegyikkel ott kötöttünk ki, hogy a gyógyszer az egyetlen remény. Inkább negatív tapasztalataim lettek velük kapcsolatban, mivel az órát nézték legtöbben a beszélgetés alatt. Teljen le az idő és adjam a pénzt.

2024. júl. 9. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:
És a gyógyszer miért is gond ? Semmilyen negatív tapasztalatom nem volt az antidepresszánsokkal. Igaz, nyugtatót én sem akartam. Lehet , hogy nálam jól eltakaltak elsőre, de egy hónap elteltevel szinte az összes tünetem elmúlt.
2024. júl. 16. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os.

Te milyen gyógyszert szedsz? Nekem scippát írtak de nagyon rosszul voltam még 2,5mg-tól is. Most brintellixet kaptam de félek elkezdeni ezek után szedni

2024. júl. 18. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!